August
  • Thu
    22
  • Fri
    23
  • Sat
    24
  • Sun
    25
  • Mon
    26
  • Tue
    27
  • Wed
    28
Print Schedule
5:00 am
  • Cycling - Any Level

    Jackie Newman

    Tue, Thu in Mayfield Room (Cycling Room)
    5:00 am - 6:00 am (1 hour)
    Cardio workout to music on specially designed stationary bicycles. Workout towel suggested. 30-45 minute classes.
6:00 am
  • Open Swim - Any Level

    Aquatics Staff

    Mon - Fri in Mrs. Gussie W. Fisher Aquatics Center
    6:00 am - 8:15 am (2 hours 15 minutes)
    Open Swim includes lap and rec swim. Pool is divided up into halves.
  • Cycling - Any Level

    Joe Littleton

    Tue, Thu in Mayfield Room (Cycling Room)
    6:00 am - 7:00 am (1 hour)
    Cardio workout to music on specially designed stationary bicycles. Workout towel suggested. 30-45 minute classes.
8:00 am
  • Aquacize - Any Level

    Suzie Murphy

    Tue, Thu in Mrs. Gussie W. Fisher Aquatics Center
    8:15 am - 9:00 am (45 minutes)
    Training in pool with resistance band and loops. Challenging to help increase strength, mobility and flexibility.
9:00 am
  • Y-Barre - Any Level

    Jamie McCay

    Tue, Thu in Mayfield Room (Cycling Room)
    9:15 am - 10:00 am (45 minutes)
    Includes components of pilates, yoga, and ballet. Grip socks and ankle/knee-length pants are suggested. Classes are offered Monday, Wednesday and Friday 9:15-10:15 a.m. and Tuesdays at 5:30 p.m.
  • GO Fit - Any Level

    Kathleen Woodby

    Tue, Thu in Kiwanis 1 & 2
    9:15 am - 10:00 am (45 minutes)
    This chair-based fitness class includes using seated and standing exercises. Strongly suggested for seniors, participants recovering from an injury, or post-rehab. Strength, flexibility and balance are focuses.
10:00 am
  • Zumba Gold - Any Level

    Jean Pruitt

    Tue, Thu in Kiwanis 1 & 2
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
    Active older adults who are looking for a modified Zumba® class that recreates the original moves you love at a lower-intensity.
  • Lap Swim - Any Level

    Aquatics Staff

    Mon - Fri in Mrs. Gussie W. Fisher Aquatics Center
    10:00 am - 4:00 pm (6 hours)
    A set number of lanes are available for lap swimmers.
12:00 pm
  • Cycling - Any Level

    Julie Mayfield

    Tue, Thu in Mayfield Room (Cycling Room)
    12:00 pm - 12:30 pm (30 minutes)
    Cardio workout to music on specially designed stationary bicycles. Workout towel suggested. 30-45 minute classes.
5:00 pm
  • HIIT - Any Level

    Ashley Byrd

    Tue, Thu in Mayfield Room (Cycling Room)
    5:30 pm - 6:15 pm (45 minutes)
    High Intensity Interval Training is the class for you! Cardio and circuit work will get your heart rate up and help you sweat, tone, and more! Light weights, core work, total body work, and more are focuses of our class!
  • BARRE Above - Any Level

    Leslie Mahoney

    Tue, Thu in Kiwanis 1 & 2
    5:30 pm - 6:30 pm (1 hour)
    Fusing the best of pilates, yoga, aerobics and elements of the strength exercises dancer do, Barre Above delivers a results-driven workout that is not only fun and dynamic, but full of body sculpting. Grip socks and ankle/knee-length pants suggested.
  • Zumba - Any Level

    Carmen Brewster

    Tue, Thu in Kiwanis Youth Classroom (Downstairs)
    5:45 pm - 6:45 pm (1 hour)
    This class fuses hypnotic Latin rhythms and easy-to-follow moves to create a one-of-a-kind fitness program that will blow you away!
6:00 pm
  • CORE - Any Level

    Michelle Langdon

    Tue, Thu in Kiwanis 1 & 2
    6:30 pm - 7:30 pm (1 hour)
    CORE is a strength and flexibility workout using your shoulders, torso, and hips. It is important to keep your CORE strong as it is the foundation of your body!