September
  • Mon
    23
  • Tue
    24
  • Wed
    25
  • Thu
    26
  • Fri
    27
  • Sat
    28
  • Sun
    29
Print Schedule
5:00 am
  • $ Master Swim - Intermediate

    Mike L

    Mon, Wed, Fri in POOL
    5:30 am - 7:00 am (1 hour 30 minutes)
    An organized team-style workout by a professional masters' coach. Intermediate to advanced participants only.
  • Indoor Cycling - Any Level

    Laura S

    Mon in Indoor Cycling Studio
    5:30 am - 6:25 am (55 minutes)
    Our group cycling classes accurately replicate the feel of cycling on the road. Experience hills and flats using various sitting and standing positions. Control the resistance on your bike to make the pedaling as easy or difficult as you choose.
6:00 am
  • TRX Iron - Any Level

    Lloyd L

    Mon in The RIG
    6:30 am - 7:25 am (55 minutes)
    TRX Iron - Take TRX to the next level! With a blend of suspension straps and kettle bells, you are guaranteed to get a great full body workout! Other modalities will be used too; dumbbells, boxes, bosu balls, bands, etc...
7:00 am
  • P.A.C.E. I - Any Level

    Rachel B

    Mon, Wed, Fri in PACE Room
    7:00 am - 7:55 am (55 minutes)
    A total body, machine-based workout for all levels. Light weight resistance enables participants to progress at their own pace. P.A.C.E. I incorporates a floor workout.
  • Pickleball - Any Level

    Specialty Class

    Mon, Wed, Fri in Basketball Gym
    7:00 am - 9:00 am (2 hours)
    Come and join our early morning pickleball group. We have the equipment and the people to play with! Open to all levels, this drop-in program is year round. MWF - 7-9am ~ T/Th - 7-10am ~ Sat - 8-10am
  • Yoga - Any Level

    Annette F

    Mon in Mind Body Studio
    7:00 am - 7:55 am (55 minutes)
    A contemporary approach to traditional yoga techniques that facilitates the development of proper body alignment and breathing effectiveness.
8:00 am
  • Pound - Any Level

    Pam C

    Mon in Group Exercise Studio
    8:00 am - 8:55 am (55 minutes)
    POUND® IS THE WORLD'S FIRST CARDIO JAM SESSION INSPIRED BY THE INFECTIOUS, ENERGIZING AND SWEAT-DRIPPING FUN OF PLAYING THE DRUMS.
  • Core - Any Level

    Rachel B

    Mon in Mind Body Studio
    8:00 am - 8:55 am (55 minutes)
    Low-impact class emphasizing flexibility, endurance, and muscular strength. The smooth, dance-like motions, fluid movements and specific breathing patterns engage deep abdominal muscles throughout the workout.
  • P.A.C.E. I - Any Level

    Mary B

    Mon in PACE Room
    8:00 am - 8:55 am (55 minutes)
    A total body, machine-based workout for all levels. Light weight resistance enables participants to progress at their own pace. P.A.C.E. I incorporates a floor workout.
9:00 am
  • TRX-2 - Intermediate

    Lloyd L

    Mon in The RIG
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    Utilize body weight to deliver a fast and effective total-body workout. This class will focus on balance, flexibility, technique and strength. Participants must take Level 1 a min of 3 times prior to taking Level 2.
  • Advanced Step - Any Level

    See JCC App

    Mon in Group Exercise Studio
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    Step up to the Challenge! Fuse athletic choreography moves for high energy cardio and intervals using the step and other equipment.
  • Zumba - Any Level

    J. Lynne P

    Mon in Mind Body Studio
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    Zumba encompasses Latin fusion and international music, unique dance, and dynamic combinations for participants of all levels. Easy-to-follow dance steps and routines and body-sculpting movements maximize caloric output and toning.
  • Indoor Cycling - Any Level

    Shelley R

    Mon in Indoor Cycling Studio
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    Our group cycling classes accurately replicate the feel of cycling on the road. Experience hills and flats using various sitting and standing positions. Control the resistance on your bike to make the pedaling as easy or difficult as you choose.
  • P.A.C.E. I - Any Level

    Mary B

    Mon in PACE Room
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    A total body, machine-based workout for all levels. Light weight resistance enables participants to progress at their own pace. P.A.C.E. I incorporates a floor workout.
10:00 am
  • Tai Chi - Any Level

    Shuping Z

    Mon in Mind Body Studio
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    This ancient practice utilizes the ancient philosophy of Yin-Yang and the Five Element Theory for its foundation. The slow and meditative movements improve overall health, balance, and relaxation, reduce tension, and give a greater sense of peace.
  • Body Pump - Any Level

    Michelle R

    Mon in Group Exercise Studio
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    high repetition with light to moderate weights to give a full body workout. Squats, presses, lifts, and curls challenge major muscle groups.Great music and your choice of weights inspire you to achieve results.
  • P.A.C.E. II - Any Level

    Mary B

    Mon in PACE Room
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    P.A.C.E. II is a 45-minute workout (no floor work). Classes include balance and stretching.
11:00 am
  • Body Sculpt - Any Level

    Annette F

    Mon in Mind Body Studio
    11:00 am - 11:55 am (55 minutes)
    Body Sculpting exercises use lightweight and high volume repetitions. Additionally, the class involves stretching and body weight exercises.
  • $ Glide FIT - Any Level

    Pam C

    Mon in POOL
    11:00 am - 12:00 pm (1 hour)
    Glide FIT is an aquatic-based stability training class. Participants balance on rafts in the pool and complete a number of exercises designed to improve strength, coordination, stability and reaction time. Seasonal class, dependent on temperature.
12:00 pm
  • Yoga - Any Level

    Imani J

    Mon in Mind Body Studio
    12:00 pm - 12:55 pm (55 minutes)
    A contemporary approach to traditional yoga techniques that facilitates the development of proper body alignment and breathing effectiveness.
1:00 pm
  • P.A.C.E. I - Any Level

    Mary B

    Mon in PACE Room
    1:00 pm - 1:55 pm (55 minutes)
    A total body, machine-based workout for all levels. Light weight resistance enables participants to progress at their own pace. P.A.C.E. I incorporates a floor workout.
5:00 pm
  • Zumba - Any Level

    J. Lynne P

    Mon in Group Exercise Studio
    5:30 pm - 6:25 pm (55 minutes)
    Zumba encompasses Latin fusion and international music, unique dance, and dynamic combinations for participants of all levels. Easy-to-follow dance steps and routines and body-sculpting movements maximize caloric output and toning.
  • Hatha Yoga - Any Level

    Pamela A

    Mon in Mind Body Studio
    5:30 pm - 6:25 pm (55 minutes)
    Emphasizes the achievement of correct alignment of poses incorporating props to achieve that goal. This educational class is designed to give students a better understanding of yoga as a full mind-body system.
  • Indoor Cycle - Any Level

    Eva B

    Mon in Indoor Cycling Studio
    5:45 pm - 6:40 pm (55 minutes)
6:00 pm
  • $ Tae Kwon Do - Any Level

    Mark and Roger

    Mon in Group Exercise Studio
    6:30 pm - 7:30 pm (1 hour)
    Tae Kwon Do is a Korean Martial Art that focuses on the art of self defense through kicking and punching. Tae Kwon Do teaches discipline, self-confidence, mental focus, responsibility and overall good citizenship.