December
  • Fri
    14
  • Sat
    15
  • Sun
    16
  • Mon
    17
  • Tue
    18
  • Wed
    19
  • Thu
    20
Print Schedule
6:00 am
  • Adult Basketball

    Sat in Gym
    6:00 am - 8:00 am (2 hours)
  • Lap Swim (One Lane)

    Sat in Indoor Pool
    6:00 am - 6:45 am (45 minutes)
    Pool is open for lap swim, single lane use only.
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Sat in Indoor Pool
    6:00 am - 6:45 am (45 minutes)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Sat in Indoor Pool
    6:45 am - 8:30 am (1 hour 45 minutes)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
7:00 am
  • CYCLING - Any Level

    Carrie C.

    Sat in Cycling Studio
    7:00 am - 8:00 am (1 hour)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
8:00 am
  • PIYO® - Any Level

    Lindsey S.

    Sat in Studio
    8:00 am - 8:55 am (55 minutes)
    A unique blend of Pilates & Yoga with a cardio feel. Stretch, strengthen and work up a sweat.
  • Kid's Club

    Sat in Kid's Club
    8:30 am - 2:00 pm (5 hours 30 minutes)
    Free Child Watch for members to use for up to two hours during their visit. Check your branch for hours.
  • Youth Basketball

    Sat in Gym
    8:30 am - 1:15 pm (4 hours 45 minutes)
  • Adaptive Swim Lessons

    Sat in Indoor Pool
    8:30 am - 10:30 am (2 hours)
9:00 am
  • BOOT CAMP - Any Level

    Julie S.

    Sat in Studio
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    Boot camp is a high energy, super toning, fat burning workout using military strength and stamina training movements. If you want to get into shape quickly and effectively and have fun while doing it, then boot camp is for you!
  • CYCLING - Any Level

    Kelley R.

    Sat in Cycling Studio
    9:00 am - 9:45 am (45 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
10:00 am
  • Swim Lessons (multiple lanes)

    Sat in Indoor Pool
    10:00 am - 12:30 pm (2 hours 30 minutes)
    Multiple lanes will be in use for swim lessons
  • STEP - Any Level

    MaryAnn SJ

    Sat in Studio
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    An aerobic packed energizing class that will lead you through a variety of basic choreographed moves using a bench and risers. Participants can increase or decrease the intensity of their workout by raising or lowering the height of their bench.
  • Lap Swim (One Lane)

    Sat in Indoor Pool
    10:00 am - 1:30 pm (3 hours 30 minutes)
    Pool is open for lap swim, single lane use only.
  • DEEP WATER WORKOUT - Any Level

    Cheryl B.

    Sat in Indoor Pool
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    Taught in the deep end of the pool, this class is great for those needing little to no impact on their joints while still getting a workout. Participants receive a great cardio and low-impact workout.
  • Lap Swim (One Lane)

    Sat in Indoor Pool
    10:30 am - 1:30 pm (3 hours)
    Pool is open for lap swim, single lane use only.
11:00 am
  • GENTLE YOGA - Any Level

    Chris D.

    Sat in Cycling Studio
    11:00 am - 11:55 am (55 minutes)
    Perfect for the beginner or experienced practitioner. Each class will leave you feeling stronger, with better balance and flexibility in the joints. This class is suitable for all levels of practice as well as all levels of physical health.
12:00 pm
  • TAI CHI - Any Level

    Chris D.

    Sat in Studio
    12:15 pm - 1:15 pm (1 hour)
    Practiced as a graceful, low impact form of exercise to help reduce stress by putting minimal pressure on muscles and joints, and aiding with a variety of other health conditions.
1:00 pm
  • Open Gym

    Sat in Gym
    1:15 pm - 6:00 pm (4 hours 45 minutes)
    Gymnasium is open for use.
  • Open Swim

    Sat in Indoor Pool
    1:30 pm - 5:45 pm (4 hours 15 minutes)
    Several lanes will be open for open swim. We invite all swimming abilities to share this space.
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Sat in Indoor Pool
    1:30 pm - 5:45 pm (4 hours 15 minutes)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
  • Private Lessons (one lane)

    Sat in Indoor Pool
    1:30 pm - 5:45 pm (4 hours 15 minutes)
    One lane of the pool will be in use for swim lessons.