June
  • Tue
    25
  • Wed
    26
  • Thu
    27
  • Fri
    28
  • Sat
    29
  • Sun
    30
  • Mon
    1
Print Schedule
6:00 am
  • YOGA - Any Level

    YMCA Staff

    Tue, Thu in Studio 3
    6:00 am - 6:50 am (50 minutes)
    Yoga classes will focus on the basic poses, correct alignment, breath work, and movement. Modifications will be offered throughout class allowing for beginners and more experienced participants to increase flexibility and strength.
  • BOOT CAMP - Any Level

    YMCA Staff

    Tue, Thu in Studio 2
    6:00 am - 6:50 am (50 minutes)
    Boot camp is a high energy, super toning, fat burning workout using military strength and stamina training movements. If you want to get into shape quickly and effectively and have fun while doing it, then boot camp is for you!
10:00 am
  • SILVERSNEAKERS® CLASSIC - Any Level

    YMCA Staff

    Mon - Fri in Studio 1
    10:00 am - 10:50 am (50 minutes)
    Increase muscle strength and range of movement, and improve activities for daily living. You’ll have a chair for seated exercises and standing support. Your instructor can modify the exercises for your fitness level.
11:00 am
  • TAI CHI - Any Level

    Master F.

    Tue, Thu in Studio 3
    11:30 am - 12:20 pm (50 minutes)
    Practiced as a graceful, low impact form of exercise to help reduce stress by putting minimal pressure on muscles and joints, and aiding with a variety of other health conditions.
12:00 pm
  • RUN, ROW, LIFT - Any Level

    YMCA Staff

    Tue, Thu in Cardio 1
    12:00 pm - 12:30 pm (30 minutes)
    50-min circuit class combines the elements of running, rowing, and strength training and is geared to maximize your calorie burn! Run/Row/ Lift through timed intervals giving your max effort through a full body workout.
  • ZUMBA® - Any Level

    YMCA Staff

    Tue, Thu in Studio 1
    12:00 pm - 12:50 pm (50 minutes)
    This class is a fusion of Latin and International music combined with beginner to more advances dance moves to create a dynamic and effective workout; add in laughter, energy and sweat and you’ve got ZUMBA®!
  • CORE - Any Level

    YMCA Staff

    Mon - Thu in Studio 1
    12:40 pm - 12:55 pm (15 minutes)
    Health and strength start with the core. We will help you build a more stable, powerful abdomen and lower back to improve fitness, straighten posture and provide a foundation for an active daily life.
5:00 pm
  • TRIPLE THREAT - Any Level

    YMCA Staff

    Tue in Studio 1
    5:30 pm - 6:20 pm (50 minutes)
    Don’t have enough time for a workout? Yes you do. When you work this hard, all you need is 30 minutes. No more excuses… time to do work! This format will be high intensity, nonstop movement and open to all levels.
  • CYCLING - Any Level

    Unspecified Instructor

    Mon - Thu in Cycling Studio
    5:30 pm - 6:20 pm (50 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
  • TRX SUSPENSION TRAINING® - Any Level

    YMCA Staff

    Tue, Thu in Studio 2
    5:30 pm - 6:20 pm (50 minutes)
    Suspension training workouts give participants an edge over pure protocol of conventional strength training.hy? Every suspension training exercise builds true functional strength and improves flexibility, balance, and core stability
6:00 pm
  • DEFEND TOGETHER - Any Level

    YMCA Staff

    Tue in Studio 1
    6:30 pm - 7:30 pm (1 hour)
    A gripping hour that burns a ton of calories and builds total body strength. Tap into mixed martial arts movements done at a rapid pace. This workout combines cutting-edge moves with thrilling music.
  • YOGA - Any Level

    YMCA Staff

    Tue, Thu in Studio 3
    6:30 pm - 7:30 pm (1 hour)
    Yoga classes will focus on the basic poses, correct alignment, breath work, and movement. Modifications will be offered throughout class allowing for beginners and more experienced participants to increase flexibility and strength.
  • ZUMBA® - Any Level

    YMCA Staff

    Tue, Thu in Studio 2
    6:30 pm - 7:20 pm (50 minutes)
    This class is a fusion of Latin and International music combined with beginner to more advances dance moves to create a dynamic and effective workout; add in laughter, energy and sweat and you’ve got ZUMBA®!