April
  • Fri
    19
  • Sat
    20
  • Sun
    21
  • Mon
    22
  • Tue
    23
  • Wed
    24
  • Thu
    25
Print Schedule
6:00 am
  • No Open Swim

    Sat in Indoor Pool
    6:00 am - 9:00 am (3 hours)
    There will be no open swim offered at this time.
  • Open Gym

    Sat in Gym
    6:00 am - 7:00 pm (13 hours)
    Gymnasium is open for use.
8:00 am
  • Kid's Club

    Sat in Kid's Club
    8:30 am - 12:15 pm (3 hours 45 minutes)
    Free Child Watch for members to use for up to two hours during their visit. Check your branch for hours.
  • BOOT CAMP - Any Level

    Antionette P.

    Sat in Group Fitness Room
    8:45 am - 9:30 am (45 minutes)
    Boot camp is a high energy, super toning, fat burning workout using military strength and stamina training movements. If you want to get into shape quickly and effectively and have fun while doing it, then boot camp is for you!
9:00 am
  • SHALLOW & DEEP WATER - Any Level

    Katie J.

    Sat in Indoor Pool
    9:00 am - 10:00 am (1 hour)
    Moderate intensity cardio class that utilizes various aquatic equipment to improve strength, endurance and tone.
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Sat in Indoor Pool
    9:00 am - 10:00 am (1 hour)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
  • No Open Swim

    Sat in Indoor Pool
    9:30 am - 12:00 pm (2 hours 30 minutes)
    There will be no open swim offered at this time.
  • CYCLING - Any Level

    Antionette P.

    Sat in Racquetball Court #3
    9:45 am - 10:30 am (45 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
10:00 am
  • TRX SUSPENSION TRAINING® - Any Level

    Antionette P.

    Sat in Racquetball Court #3
    10:30 am - 11:00 am (30 minutes)
    Suspension training workouts give participants an edge over pure protocol of conventional strength training.hy? Every suspension training exercise builds true functional strength and improves flexibility, balance, and core stability
12:00 pm
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Sat in Indoor Pool
    12:00 pm - 6:45 pm (6 hours 45 minutes)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
  • Open Swim

    Sat in Indoor Pool
    12:00 pm - 6:45 pm (6 hours 45 minutes)
    Several lanes will be open for open swim. We invite all swimming abilities to share this space.