October
  • Wed
    16
  • Thu
    17
  • Fri
    18
  • Sat
    19
  • Sun
    20
  • Mon
    21
  • Tue
    22
Print Schedule
5:00 am
  • Open Swim

    Mon, Wed, Fri in Indoor Pool
    5:00 am - 9:00 am (4 hours)
    Several lanes will be open for open swim. We invite all swimming abilities to share this space.
  • Open Gym

    Mon, Wed in Gym
    5:00 am - 10:45 am (5 hours 45 minutes)
    Gymnasium is open for use.
8:00 am
  • Kid's Club

    Mon - Fri in Kid's Club
    8:30 am - 12:15 pm (3 hours 45 minutes)
    Free Child Watch for members to use for up to two hours during their visit. Check your branch for hours.
9:00 am
  • DEEP WATER WORKOUT - Any Level

    Rita V.

    Mon, Wed, Fri in Indoor Pool
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    Taught in the deep end of the pool, this class is great for those needing little to no impact on their joints while still getting a workout. Participants receive a great cardio and low-impact workout.
  • STRENGTH TRAINING - Any Level

    Lynn A.

    Wed in Multi-Purpose Room
    9:10 am - 10:10 am (1 hour)
    Consists of a variety of strength exercises using many different types of equipment to help with toning, weight loss, and overall strength. Each class is different to help keep the body guessing.
  • SILVERSNEAKERS® CARDIOFIT - Any Level

    Vikki G.

    Wed in Meeting Room
    9:15 am - 10:00 am (45 minutes)
    Upper-body strength work with hand-held weights, elastic tubing with handles, and a SilverSneakers® ball is alternated with low-impact aerobic choreography. A chair is used for standing support, stretching and relaxation exercises.
10:00 am
  • SHALLOW WATER WORKOUT - Any Level

    Rita V.

    Mon, Wed in Indoor Pool
    10:00 am - 10:50 am (50 minutes)
    incorporates all the properties of water at a moderate intensity. Water cardio exercises including walking, jogging, kicking, rocking, jumping, and scissoring, while a variety of equipment will be used for the strength portion.
  • SILVERSNEAKERS® CLASSIC - Any Level

    Vikki G.

    Wed in Meeting Room
    10:15 am - 11:00 am (45 minutes)
    Increase muscle strength and range of movement, and improve activities for daily living. You’ll have a chair for seated exercises and standing support. Your instructor can modify the exercises for your fitness level.
  • CYCLING - Any Level

    Lynn A.

    Wed in Cycling Room
    10:20 am - 11:10 am (50 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
  • Open Gym (Half Court)

    Mon, Wed in Gym
    10:45 am - 12:00 pm (1 hour 15 minutes)
    There will be half court open for play.
  • AOA DANCE FITNESS - Any Level

    Lou P.

    Mon, Wed in Gym
    10:45 am - 11:45 am (1 hour)
    Active Older Adults Dance Fitness is specifically geared to educate and instruct individuals who want an easy-to-follow program of cardiovascular, low impact exercise while having fun.
11:00 am
  • GENTLE MOVES - Any Level

    Rita V.

    Mon, Wed in Indoor Pool
    11:00 am - 12:00 pm (1 hour)
    This class, offered in the shallow end, is designed specifically for people with arthritis, fibromyalgia, and related conditions. Specifically designed exercises help participants improve their joint flexibility and reduce their pain and stiffness.
  • TRX SUSPENSION TRAINING® - Any Level

    Lynn A.

    Wed in Multi-Purpose Room
    11:15 am - 11:45 am (30 minutes)
    Suspension training workouts give participants an edge over pure protocol of conventional strength training.hy? Every suspension training exercise builds true functional strength and improves flexibility, balance, and core stability
  • ZUMBA® - Any Level

    Rylee D.

    Wed, Fri in Meeting Room
    11:15 am - 12:15 pm (1 hour)
    This class is a fusion of Latin and International music combined with beginner to more advances dance moves to create a dynamic and effective workout; add in laughter, energy and sweat and you’ve got ZUMBA®!
12:00 pm
  • Open Swim

    Wed in Indoor Pool
    12:00 pm - 6:30 pm (6 hours 30 minutes)
    Several lanes will be open for open swim. We invite all swimming abilities to share this space.
  • Volleyball - Any Level

    Instructor Rotation

    Mon, Wed, Fri in Gym
    12:00 pm - 2:30 pm (2 hours 30 minutes)
2:00 pm
  • Family Gym

    Mon, Wed, Fri in Gym
    2:30 pm - 9:00 pm (6 hours 30 minutes)
    Time reserved for families with young children to use the gymnasium.
  • Open Gym (Half Court)

    Mon, Wed, Fri in Gym
    2:30 pm - 9:00 pm (6 hours 30 minutes)
    There will be half court open for play.
5:00 pm
  • Kid's Club

    Mon - Thu in Kid's Club
    5:15 pm - 8:15 pm (3 hours)
    Free Child Watch for members to use for up to two hours during their visit. Check your branch for hours.
6:00 pm
  • CYCLING - Beginner

    Tracy O.

    Wed in Cycling Room
    6:00 pm - 6:30 pm (30 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
  • CYCLING - Beginner

    Tracy O.

    Wed in Cycling Room
    6:00 pm - 6:30 pm (30 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
  • Private Lessons (one lane)

    Wed in Indoor Pool
    6:30 pm - 8:45 pm (2 hours 15 minutes)
    One lane of the pool will be in use for swim lessons.
  • CYCLING - Intermediate

    Tracy O.

    Wed in Cycling Room
    6:45 pm - 7:30 pm (45 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
  • CYCLING - Any Level

    Tracey T.

    Wed in Cycling Room
    6:45 pm - 7:30 pm (45 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
  • CYCLING - Any Level

    Tracy O.

    Wed in Cycling Room
    6:45 pm - 7:30 pm (45 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
  • TRX SUSPENSION TRAINING® - Any Level

    Cathie H.

    Mon, Wed in Multi-Purpose Room
    6:55 pm - 7:30 pm (35 minutes)
    Suspension training workouts give participants an edge over pure protocol of conventional strength training.hy? Every suspension training exercise builds true functional strength and improves flexibility, balance, and core stability