December
  • Fri
    14
  • Sat
    15
  • Sun
    16
  • Mon
    17
  • Tue
    18
  • Wed
    19
  • Thu
    20
Print Schedule
7:00 am
  • Open Swim

    Sat in Indoor Pool
    7:00 am - 11:00 am (4 hours)
    Several lanes will be open for open swim. We invite all swimming abilities to share this space.
  • CYCLING - Any Level

    Unspecified Instructor

    Sat in Multi-Purpose Room
    7:30 am - 9:00 am (1 hour 30 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
9:00 am
  • YOGA - Any Level

    Unspecified Instructor

    Sat in Blue Room
    9:00 am - 10:15 am (1 hour 15 minutes)
    Yoga classes will focus on the basic poses, correct alignment, breath work, and movement. Modifications will be offered throughout class allowing for beginners and more experienced participants to increase flexibility and strength.
  • CARDIO AND STRENGTH TRAINING - Any Level

    Unspecified Instructor

    Sat in Aerobics Room
    9:30 am - 10:30 am (1 hour)
    Consists of a variety of cardiovascular and/or strength exercises using many different types of equipment to increase your cardio and strength endurance. Each class is different to help keep the body guessing.
10:00 am
  • ZUMBA® - Any Level

    Unspecified Instructor

    Sat in Aerobics Room
    10:45 am - 11:45 am (1 hour)
    This class is a fusion of Latin and International music combined with beginner to more advances dance moves to create a dynamic and effective workout; add in laughter, energy and sweat and you’ve got ZUMBA®!
11:00 am
  • AQUACISE - Any Level

    Unspecified Instructor

    Sat in Indoor Pool
    11:00 am - 11:45 am (45 minutes)
    (No music) Easy exercise program in the water. No swimming ability necessary. Great class for beginners and seniors.
  • Lap Swim (One Lane)

    Sat in Indoor Pool
    11:00 am - 1:00 pm (2 hours)
    Pool is open for lap swim, single lane use only.
12:00 pm
  • AQUA ZUMBA - Any Level

    Unspecified Instructor

    Sat in Indoor Pool
    12:00 pm - 12:45 pm (45 minutes)
    Perfect for those looking to make a splash by adding a low-impact, high-energy aquatic exercise to their fitness routine. Aqua Zumba® blends the Zumba® philosophy with water resistance, for one pool party you shouldn’t miss!
  • CYCLING - Any Level

    Kathie K.

    Sat in Multi-Purpose Room
    12:30 pm - 1:30 pm (1 hour)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
1:00 pm
  • Open Swim

    Sat in Indoor Pool
    1:00 pm - 2:30 pm (1 hour 30 minutes)
    Several lanes will be open for open swim. We invite all swimming abilities to share this space.