December
  • Fri
    14
  • Sat
    15
  • Sun
    16
  • Mon
    17
  • Tue
    18
  • Wed
    19
  • Thu
    20
Print Schedule
6:00 am
  • Open Gym

    Sat in Gym
    6:00 am - 8:30 am (2 hours 30 minutes)
    Gymnasium is open for use.
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Sat in Main Pool
    6:00 am - 9:15 am (3 hours 15 minutes)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
7:00 am
  • Swim Team (multiple lanes)

    Sat in Ferris Pool
    7:00 am - 11:00 am (4 hours)
    Swim team will be using multiple lanes of pool
  • CYCLING - Intermediate

    Instructor Rotation

    Sat in Cycling Studio
    7:20 am - 8:20 am (1 hour)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
8:00 am
  • Kid's Club

    Sat in Kid's Club
    8:00 am - 1:00 pm (5 hours)
    Free Child Watch for members to use for up to two hours during their visit. Check your branch for hours.
  • CARDIO AND STRENGTH TRAINING - Intermediate

    Denise H.

    Sat in Main Studio
    8:30 am - 9:30 am (1 hour)
    Consists of a variety of cardiovascular and/or strength exercises using many different types of equipment to increase your cardio and strength endurance. Each class is different to help keep the body guessing.
  • YOGALATES - Intermediate

    Leahn M.

    Sat in Ferris Studio
    8:30 am - 9:45 am (1 hour 15 minutes)
    The benefits of yoga and Pilates can be found in yogalates by combining the strength of Pilates and the flexibility of yoga. With improved breathing, circulation and energy yogalates will help to increase your ability to burn calories.
9:00 am
  • Swim Lessons (multiple lanes)

    Sat in Main Pool
    9:20 am - 12:15 pm (2 hours 55 minutes)
    Multiple lanes will be in use for swim lessons
10:00 am
  • CYCLING - Intermediate

    Instructor Rotation

    Sat in Cycling Studio
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
  • DANCE FITNESS - Intermediate

    Judy L.

    Sat in Ferris Studio
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
    A fun and energetic way to help improve cardiovascular fitness while dancing the time away with friends. Instructors will lead the class through a variety of dance movements and fitness techniques for added toning benefits.
11:00 am
  • Adult Only Lap Swim

    Sat in Ferris Pool
    11:00 am - 12:00 pm (1 hour)
  • WATER IN MOTION - Intermediate

    Juanita G.

    Sat in Ferris Pool
    11:05 am - 11:55 am (50 minutes)
    WATERinMOTION® offers the benefit of a high energy calorie burning workout without the pull that gravity plays on the body. Experience the cross-training effects that water provides reducing the impact on your joints, specifically the knees and back.
  • STRENGTH TRAIN TOGETHER - Intermediate

    Mandy L.

    Sat in Ferris Studio
    11:15 am - 12:15 pm (1 hour)
    A total body workout utilizing adjustable weight barbells and hand weights for high-repetition weight training set to energizing music to strengthen and tone muscles, and non-linear movement training to improve competence in daily activities.
12:00 pm
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Sat in Ferris Pool
    12:00 pm - 4:00 pm (4 hours)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
  • Open Swim

    Sat in Main Pool
    12:15 pm - 6:45 pm (6 hours 30 minutes)
    Several lanes will be open for open swim. We invite all swimming abilities to share this space.
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Sat in Main Pool
    12:15 pm - 6:45 pm (6 hours 30 minutes)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
4:00 pm
  • Adult Only Lap Swim

    Sat in Ferris Pool
    4:00 pm - 5:45 pm (1 hour 45 minutes)