June
  • Tue
    25
  • Wed
    26
  • Thu
    27
  • Fri
    28
  • Sat
    29
  • Sun
    30
  • Mon
    1
Print Schedule
6:00 am
  • BOOT CAMP - Any Level

    Alison H.

    Tue in Aerobics Room
    6:00 am - 7:00 am (1 hour)
    Boot camp is a high energy, super toning, fat burning workout using military strength and stamina training movements. If you want to get into shape quickly and effectively and have fun while doing it, then boot camp is for you!
8:00 am
  • SILVERSNEAKERS® CLASSIC - Beginner

    Sara S.

    Tue in Aerobics Room
    8:15 am - 9:15 am (1 hour)
    Increase muscle strength and range of movement, and improve activities for daily living. You’ll have a chair for seated exercises and standing support. Your instructor can modify the exercises for your fitness level.
9:00 am
  • CYCLING - Any Level

    Natalie G.

    Tue in Fitness Room
    9:15 am - 10:15 am (1 hour)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
10:00 am
  • BARRE - Any Level

    Emily L.

    Tue in Aerobics Room
    10:30 am - 11:15 am (45 minutes)
    Targets the core muscles (thighs, glutes, abs) and sculps the arms.
11:00 am
  • YOGA - Any Level

    Todd L.

    Tue in Aerobics Room
    11:30 am - 12:25 pm (55 minutes)
    Yoga classes will focus on the basic poses, correct alignment, breath work, and movement. Modifications will be offered throughout class allowing for beginners and more experienced participants to increase flexibility and strength.
12:00 pm
  • YOGA - Any Level

    Todd L.

    Tue in Aerobics Room
    12:35 pm - 1:30 pm (55 minutes)
    Yoga classes will focus on the basic poses, correct alignment, breath work, and movement. Modifications will be offered throughout class allowing for beginners and more experienced participants to increase flexibility and strength.
6:00 pm
  • YOGA - Any Level

    Sarah B.

    Tue in Aerobics Room
    6:30 pm - 7:45 pm (1 hour 15 minutes)
    Yoga classes will focus on the basic poses, correct alignment, breath work, and movement. Modifications will be offered throughout class allowing for beginners and more experienced participants to increase flexibility and strength.