October
  • Wed
    16
  • Thu
    17
  • Fri
    18
  • Sat
    19
  • Sun
    20
  • Mon
    21
  • Tue
    22
Print Schedule
5:00 am
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Mon - Fri in Indoor Pool
    5:00 am - 8:55 am (3 hours 55 minutes)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
  • CYCLING - Any Level

    Unspecified Instructor

    Wed in Cycling Room
    5:30 am - 6:15 am (45 minutes)
    A fast way to burn calories and increase your cardio fitness. Instructors will create a wonderful ride with flats, hills, climbs, lifts and sprints all to the beat of the music.
8:00 am
  • Kid's Club

    Mon - Fri in Kid's Club
    8:30 am - 1:00 pm (4 hours 30 minutes)
    Free Child Watch for members to use for up to two hours during their visit. Check your branch for hours.
9:00 am
  • BARRE - Any Level

    Tammy B.

    Wed in Group Fitness Room
    9:00 am - 9:40 am (40 minutes)
    Targets the core muscles (thighs, glutes, abs) and sculps the arms.
  • SHALLOW WATER WORKOUT - Any Level

    Unspecified Instructor

    Mon - Fri in Indoor Pool
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    incorporates all the properties of water at a moderate intensity. Water cardio exercises including walking, jogging, kicking, rocking, jumping, and scissoring, while a variety of equipment will be used for the strength portion.
  • STEP - Any Level

    Tammy B.

    Mon, Wed, Fri in Group Fitness Room
    9:45 am - 10:25 am (40 minutes)
    An aerobic packed energizing class that will lead you through a variety of basic choreographed moves using a bench and risers. Participants can increase or decrease the intensity of their workout by raising or lowering the height of their bench.
10:00 am
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Wed, Fri in Indoor Pool
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
  • MAT PILATES - Any Level

    Tammy B.

    Wed in Group Fitness Room
    10:30 am - 11:25 am (55 minutes)
    The blend of strength and flexibility training improves posture, reduces stress, and lean muscles without bulking up. Participants will use a mat for floor exercises and/or ball or ring at the instructors’ discretion.
11:00 am
  • SHALLOW WATER WORKOUT - Any Level

    Unspecified Instructor

    Mon, Wed, Fri in Indoor Pool
    11:05 am - 12:00 pm (55 minutes)
    incorporates all the properties of water at a moderate intensity. Water cardio exercises including walking, jogging, kicking, rocking, jumping, and scissoring, while a variety of equipment will be used for the strength portion.
  • SILVERSNEAKERS CIRCUIT - Any Level

    Janice R.

    Wed in Group Fitness Room
    11:30 am - 12:25 pm (55 minutes)
    Experience standing, low-impact choreography alternated with standing upper-body strength work. This class is suitable for nearly every fitness level, and your instructor can adapt the exercises depending on your skill.
12:00 pm
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Wed in Indoor Pool
    12:00 pm - 1:00 pm (1 hour)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
  • SILVERSNEAKERS YOGA® - Any Level

    Janice R.

    Wed in Group Fitness Room
    12:30 pm - 1:30 pm (1 hour)
    Move through seated and standing yoga poses designed to increase flexibility, balance, and range of movement. Finish with restorative breathing exercises and final relaxation to promote reduced stress and mental clarity.
1:00 pm
  • AQUATIC ARTHRITIS - Any Level

    Unspecified Instructor

    Mon, Wed, Fri in Indoor Pool
    1:00 pm - 1:55 pm (55 minutes)
    Exercise designed for the person with arthritis, stiff joints and little flexibility. Great class for beginners and seniors. Arthritis Foundation sanctioned.
  • Lap Swim (One Lane)

    Wed in Indoor Pool
    1:00 pm - 2:00 pm (1 hour)
    Pool is open for lap swim, single lane use only.
2:00 pm
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Wed in Indoor Pool
    2:00 pm - 3:00 pm (1 hour)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
3:00 pm
  • Lap Swim (One Lane)

    Wed in Indoor Pool
    3:00 pm - 4:00 pm (1 hour)
    Pool is open for lap swim, single lane use only.
  • TAI CHI - Any Level

    Karen B.

    Wed in Group Fitness Room
    3:30 pm - 4:30 pm (1 hour)
    Practiced as a graceful, low impact form of exercise to help reduce stress by putting minimal pressure on muscles and joints, and aiding with a variety of other health conditions.
4:00 pm
  • Lap Swim (Three Lanes)

    Wed in Indoor Pool
    4:00 pm - 5:30 pm (1 hour 30 minutes)
  • Kid's Club

    Mon - Fri in Kid's Club
    4:00 pm - 8:30 pm (4 hours 30 minutes)
    Free Child Watch for members to use for up to two hours during their visit. Check your branch for hours.
5:00 pm
  • BOOT CAMP - Any Level

    Unspecified Instructor

    Wed in Group Fitness Room
    5:30 pm - 6:10 pm (40 minutes)
    Boot Camp is a high energy, super toning, fat burning workout using military strength and stamina training movements. If you want to get into shape quickly and effectively and have fun while doing it, then boot camp is for you!
  • Lap Swim (One Lane)

    Wed in Indoor Pool
    5:30 pm - 8:15 pm (2 hours 45 minutes)
    Pool is open for lap swim, single lane use only.
6:00 pm
  • MAT PILATES - Any Level

    Beth S.

    Wed in Group Fitness Room
    6:15 pm - 7:10 pm (55 minutes)
    The blend of strength and flexibility training improves posture, reduces stress, and lean muscles without bulking up. Participants will use a mat for floor exercises and/or ball or ring at the instructors’ discretion.
  • RUN, ROW, LIFT - Any Level

    Amy O.

    Wed in Fitness Center
    6:30 pm - 7:20 pm (50 minutes)
    50-min circuit class combines the elements of running, rowing, and strength training and is geared to maximize your calorie burn! Run/Row/ Lift through timed intervals giving your max effort through a full body workout.
7:00 pm
  • DANCE FITNESS - Any Level

    Barbara G.

    Wed in Group Fitness Room
    7:15 pm - 8:15 pm (1 hour)
    A fun and energetic way to help improve cardiovascular fitness while dancing the time away with friends. Instructors will lead the class through a variety of dance movements and fitness techniques for added toning benefits.
8:00 pm
  • Lap Swim (Multiple Lanes)

    Wed in Indoor Pool
    8:00 pm - 9:45 pm (1 hour 45 minutes)
    Multiple lanes are open to swimming laps.
  • Open Swim

    Wed in Indoor Pool
    8:00 pm - 9:45 pm (1 hour 45 minutes)
    Several lanes will be open for open swim. We invite all swimming abilities to share this space.