November
  • Sun
    17
  • Mon
    18
  • Tue
    19
  • Wed
    20
  • Thu
    21
  • Fri
    22
  • Sat
    23
Print Schedule
5:00 am
  • Lap Swim - Any Level

    YMCA Lifeguard

    Mon - Fri in Outdoor Pool
    5:00 am - 8:00 am (3 hours)
    Lap swim is open to who can comfortably swim the length of the pool without stopping. The pool is divided in lanes. If there are 2 people in a lane the lane can be split. If there are 2 or more people per lane then circle swimming is required.
  • Cycle - Any Level

    Irma B.

    Mon, Wed, Fri in Cycling Studio
    5:15 am - 6:00 am (45 minutes)
    An intense workout, done on stationary bikes. It’s low-impact, but high calorie burning. You can manage the resistance you apply to your bike, to build endurance. All while simulating hills and flat rides, pedal at varying speeds and resistance.
6:00 am
  • Group Power® - Any Level

    Richelle B.

    Mon, Wed, Fri in Group Fitness Studio
    6:00 am - 6:55 am (55 minutes)
    A full body, high rep weight training workout. Using a barbell, weight plates, and body weight set to Dynamic music and a motivating group atmosphere to make you sweat!
8:00 am
  • Water Aerobics - Any Level

    Katie F.

    Mon in Outdoor Pool
    8:00 am - 9:00 am (1 hour)
    Water aerobics is an exhilarating total body workout in the pool. These instructor led classes include an active warm-up, cardiovascular session, strengthening exercises, a cool-down and stretching.
  • Full Body Strength - Any Level

    Diogo M.

    Mon in Group Fitness Studio
    8:00 am - 8:55 am (55 minutes)
    Challenge your muscles using hand-held weights and bands in this total body, simple, easy to follow strength & conditioning class.
9:00 am
  • Water Aerobics - Any Level

    Katie F.

    Mon in Outdoor Pool
    9:00 am - 10:00 am (1 hour)
    Water aerobics is an exhilarating total body workout in the pool. These instructor led classes include an active warm-up, cardiovascular session, strengthening exercises, a cool-down and stretching.
  • Body Conditioning - Intermediate

    Julien M.

    Mon, Fri in Sports Court (outdoors)
    9:00 am - 10:00 am (1 hour)
    Blast through that fitness plateau with bursts of athletic cardio & strength conditioning. Dig deep and work it all with increased intensity to get the most for your time!
  • Aerobics - Any Level

    Stacey M.

    Mon, Wed, Fri in Group Fitness Studio
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    A low impact, beginning to intermediate level aerobics class packed with fun choreography.
  • Core - Any Level

    Jasmine K.

    Mon in Mind Body Studio
    9:15 am - 9:45 am (30 minutes)
    This abs and back class focuses on enhancing functional core strength and stability.
10:00 am
  • Zumba® - Any Level

    Megan B.

    Mon in Group Fitness Studio
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    ZUMBA® combines high energy and motivating music with unique moves and combinations that allow the participants to dance away their worries and 500-700 calories. ZUMBA® is great for the mind and body.
  • Mindful Yoga - Intermediate

    Gina B.

    Mon in Mind Body Studio
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    This class integrates meditation and mindfulness practice with classical yoga asana, encouraging heightened awareness of breath and body in order to guide one’s attention to the present moment.
  • Family Swim and Swim Lessons - Any Level

    YMCA Lifeguard

    Mon - Fri in Outdoor Pool
    10:00 am - 12:00 pm (2 hours)
  • Circuit - Any Level

    Saundra M.

    Mon, Fri in Open Studio
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
    Alternating between cardio, core and strength stations, performing exercises at 45 secs of work, with 15 secs rest at each station
  • Longevity - Beginner

    Diogo M.

    Mon in CrossFit Studio
    10:30 am - 11:15 am (45 minutes)
    Functional Movement to Increase Mobility, Agility, Coordination and Strength For High-Functioning Active Older Adults. **SPACE IS LIMITED TO 12 PEOPLE** Come early.
11:00 am
  • Guided Visualization - Any Level

    Gina B.

    Mon in Teen Center
    11:00 am - 11:55 am (55 minutes)
    This form of deliberate and directed daydreaming is a powerful, time-honored method for understanding yourself, healing your body and mind, and maintaining your overall well-being.
  • Strength & Balance - Any Level

    Aubrey B.

    Mon - Tue, Thu in Group Fitness Studio
    11:15 am - 12:00 pm (45 minutes)
    A dynamic combination of strength development and cardiovascular conditioning for the active older adult without the impact on the joints.
12:00 pm
  • Lap Swim - Any Level

    YMCA Lifeguard

    Mon - Fri in Outdoor Pool
    12:00 pm - 1:30 pm (1 hour 30 minutes)
    Lap swim is open to who can comfortably swim the length of the pool without stopping. The pool is divided in lanes. If there are 2 people in a lane the lane can be split. If there are 2 or more people per lane then circle swimming is required.
  • Hatha Yoga - Intermediate

    Wenlan N.

    Mon in Mind Body Studio
    12:00 pm - 12:55 pm (55 minutes)
    This is a yoga class which concentrates on physical health and mental well-being. Hatha yoga uses bodily postures, breathing techniques, and meditation techniques with the goal of bringing about a sound, healthy body and a clear, peaceful mind.
1:00 pm
  • Arthritis Aerobics - Any Level

    Julie M.

    Mon - Fri in Outdoor Pool
    1:30 pm - 2:30 pm (1 hour)
    Water aerobics is an exhilarating total body workout in the pool. These instructor led classes include an active warm-up, cardiovascular session, strengthening exercises, a cool-down and stretching.
2:00 pm
  • Family Swim - Any Level

    YMCA Lifeguard

    Mon, Wed in Outdoor Pool
    2:30 pm - 6:00 pm (3 hours 30 minutes)
    For kids 6 months to 13 years with parents. Family Swim is a great way to activate your family and practice swimming skills at the same time. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before sessions
4:00 pm
  • Beyond Limits - Any Level

    Rachel L.

    Mon, Wed in Group Fitness Studio
    4:00 pm - 5:00 pm (1 hour)
    Not limiting to just Parkinson’s, and Alzheimer’s, our BEYOND LIMITS Exercise Program is a fitness program designed to empower people diagnosed with brain diseases, by optimizing their physical function and helping to delay the progress
5:00 pm
  • Hiit - Any Level

    Lauren B.

    Mon in Group Fitness Studio
    5:00 pm - 5:25 pm (25 minutes)
    High Intensity Interval Training is a dynamic, high energy training technique with intense bursts of exercise, followed by short, sometimes active, recovery periods.
  • Cycle - Any Level

    Whitney B.

    Mon in Cycling Studio
    5:00 pm - 5:55 pm (55 minutes)
    An intense workout, done on stationary bikes. It’s low-impact, but high calorie burning. You can manage the resistance you apply to your bike, to build endurance. All while simulating hills and flat rides, pedal at varying speeds and resistance.
  • Body Conditioning - Intermediate

    Lauren B.

    Mon in Sports Court (outdoors)
    5:30 pm - 6:30 pm (1 hour)
    Blast through that fitness plateau with bursts of athletic cardio & strength conditioning. Dig deep and work it all with increased intensity to get the most for your time!
  • Group Power® - Any Level

    Nicole G.

    Mon in Group Fitness Studio
    5:30 pm - 6:25 pm (55 minutes)
    A full body, high rep weight training workout. Using a barbell, weight plates, and body weight set to Dynamic music and a motivating group atmosphere to make you sweat!
6:00 pm
  • Pilates Yoga Fusion - Any Level

    Annika S.

    Mon in Mind Body Studio
    6:00 pm - 6:55 pm (55 minutes)
    While there are differences between yoga and Pilates (yoga emphasizes awareness of your body's alignment and movement patterns and is therapeutic, while Pilates is more aimed at working the entirety of your body) there are also similarities. I
  • Lap Swim - Any Level

    YMCA Lifeguard

    Mon, Wed in Outdoor Pool
    6:00 pm - 7:00 pm (1 hour)
    Lap swim is open to who can comfortably swim the length of the pool without stopping. The pool is divided in lanes. If there are 2 people in a lane the lane can be split. If there are 2 or more people per lane then circle swimming is required.
  • Intro Cycle - Beginner

    Karen B.

    Mon in Cycling Studio
    6:00 pm - 6:55 pm (55 minutes)
    An Introduction to cycling. It’s low-impact, but high calorie burning. You can manage the resistance you apply to your bike, to build endurance. All while simulating hills and flat rides, pedal at varying speeds and resistance. Great for newbies!
7:00 pm
  • Water Aerobics - Any Level

    Connie F.

    Mon in Outdoor Pool
    7:00 pm - 8:00 pm (1 hour)
    Water aerobics is an exhilarating total body workout in the pool. These instructor led classes include an active warm-up, cardiovascular session, strengthening exercises, a cool-down and stretching.
  • Hatha Yoga - Intermediate

    Wenlan N.

    Mon in Mind Body Studio
    7:00 pm - 7:55 pm (55 minutes)
    This is a yoga class which concentrates on physical health and mental well-being. Hatha yoga uses bodily postures, breathing techniques, and meditation techniques with the goal of bringing about a sound, healthy body and a clear, peaceful mind.
  • Zumba® - Any Level

    Trina G.

    Mon in Group Fitness Studio
    7:30 pm - 8:25 pm (55 minutes)
    ZUMBA® combines high energy and motivating music with unique moves and combinations that allow the participants to dance away their worries and 500-700 calories. ZUMBA® is great for the mind and body.
8:00 pm
  • Family Swim - Any Level

    YMCA Lifeguard

    Mon, Wed in Outdoor Pool
    8:00 pm - 8:30 pm (30 minutes)
    For kids 6 months to 13 years with parents. Family Swim is a great way to activate your family and practice swimming skills at the same time. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before sessions
  • Lap Swim - Any Level

    YMCA Lifeguard

    Mon, Wed in Outdoor Pool
    8:30 pm - 9:30 pm (1 hour)
    Lap swim is open to who can comfortably swim the length of the pool without stopping. The pool is divided in lanes. If there are 2 people in a lane the lane can be split. If there are 2 or more people per lane then circle swimming is required.