December
  • Sat
    14
  • Sun
    15
  • Mon
    16
  • Tue
    17
  • Wed
    18
  • Thu
    19
  • Fri
    20
Print Schedule
7:00 am
  • Open Gym - Any Level

    No Instructor

    Sun in North Gym
    7:00 am - 9:25 am (2 hours 25 minutes)
  • Open Gym - Any Level

    No Instructor

    Sun in South Gym
    7:00 am - 11:00 am (4 hours)
  • Adult Lap Swimming - Any Level

    No Instructor

    Sun in Grace's Pool
    7:30 am - 8:30 am (1 hour)
  • Zumba® - Any Level

    SUB: Elisita

    Sun in Aerobics Studio
    7:45 am - 8:40 am (55 minutes)
    ZUMBA® combines high energy and motivating music with unique moves and combinations that allow the participants to dance away their worries and 500-700 calories. ZUMBA® is great for the mind and body.
  • Open Gym/Free Play - Any Level

    No Instructor

    Mon - Sun in Kindergym
    7:45 am - 9:00 am (1 hour 15 minutes)
    During open gym, full service members can bring their young children to Kindergym for unstructured play time. Kindergym is a great place for kids to run, climb, jump and explore. Parents must actively supervise their children at all times.
8:00 am
  • Group Indoor Cycling - Any Level

    Kym S.

    Sun in Cycling Studio
    8:00 am - 8:55 am (55 minutes)
    This non-impact cardiovascular workout is performed to music on specially designed stationary bikes. Please pick up a ticket at the Welcome Desk 1 hour or half hour before the class starts.
  • Vinyasa Yoga (F) - Any Level

    Taraneh B.

    Sun in Mind Body Center
    8:45 am - 10:00 am (1 hour 15 minutes)
    This fun & empowering practice links breath & movement to flow from one pose to the next. Vigorous & rewarding, this class will safely & effectively help challenge the limits of body & mind. Flow-Based Classes (F) are fast-paced. Come ready to sweat!
9:00 am
  • Body Sculpt - Any Level

    Kym S.

    Sun in Aerobics Studio
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    A class that uses a cross training workout to concentrate on strengthening and toning the muscles of the entire body. Weights, bands, and tubing are utilized for a balanced and diversified workout routine.
  • Adult Open Exercise - Any Level

    No Instructor

    Sun in Shallow Pool
    9:00 am - 10:30 am (1 hour 30 minutes)
    For members 18 years and older who are interested in independent exercise without an instructor.
  • Group Indoor Cycling - Any Level

    Robert P.

    Sun in Cycling Studio
    9:05 am - 10:00 am (55 minutes)
    This non-impact cardiovascular workout is performed to music on specially designed stationary bikes. Please pick up a ticket at the Welcome Desk 1 hour or half hour before the class starts.
  • Pilates - Any Level

    David M.

    Sun in North Gym
    9:30 am - 10:25 am (55 minutes)
    An array of exercises designed to create pelvic stabilization and abdominal control. Expect to increase joint mobility, strengthen your muscles and increase “core” stability. All levels welcome.
10:00 am
  • U-JAM Fitness ® - Any Level

    SUB: Antoinette D.

    Sun in Aerobics Studio
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    This class unites world beats with urban flavor for an intense cardio workout! These fun to learn fitness hip-hop style dance moves choreographed to high energy music will make you sweat and keep you craving for more.
  • Open Gym/Free Play - Any Level

    No Instructor

    Sat - Sun in Kindergym
    10:00 am - 7:30 pm (9 hours 30 minutes)
    During open gym, full service members can bring their young children to Kindergym for unstructured play time. Kindergym is a great place for kids to run, climb, jump and explore. Parents must actively supervise their children at all times.
  • Group Indoor Cycling - Any Level

    Lynne T.

    Sun in Cycling Studio
    10:10 am - 11:05 am (55 minutes)
    This non-impact cardiovascular workout is performed to music on specially designed stationary bikes. Please pick up a ticket at the Welcome Desk 1 hour or half hour before the class starts.
  • Vinyasa Yoga (F) - Any Level

    Danika M.

    Sun in Mind Body Center
    10:15 am - 11:45 am (1 hour 30 minutes)
    This fun & empowering practice links breath & movement to flow from one pose to the next. Vigorous & rewarding, this class will safely & effectively help challenge the limits of body & mind. Flow-Based Classes (F) are fast-paced. Come ready to sweat!
  • Tiny Waves - Any Level

    No Instructor

    Tue, Sun in Shallow Pool
    10:30 am - 11:00 am (30 minutes)
    A family recreation program for parents and children between the ages of 6 months and 4 years. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before each session.
  • Reserved for Fun & Fitness - Any Level

    Y STAFF

    Sun in North Gym
    10:30 am - 1:00 pm (2 hours 30 minutes)
11:00 am
  • Tiny Waves - Any Level

    No Instructor

    Mon, Wed - Fri, Sun in Shallow Pool
    11:00 am - 11:30 am (30 minutes)
    A family recreation program for parents and children between the ages of 6 months and 4 years. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before each session.
  • Zumba® - Any Level

    Sumitha B

    Sun in Aerobics Studio
    11:00 am - 11:55 am (55 minutes)
    ZUMBA® combines high energy and motivating music with unique moves and combinations that allow the participants to dance away their worries and 500-700 calories. ZUMBA® is great for the mind and body.
  • Tiny Waves - Any Level

    No Instructor

    Mon, Wed - Fri, Sun in Shallow Pool
    11:30 am - 12:00 pm (30 minutes)
    A family recreation program for parents and children between the ages of 6 months and 4 years. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before each session.
12:00 pm
  • Family Yoga - Ages 4-9 - Any Level

    Danika M.

    Sun in Mind Body Center
    12:00 pm - 12:45 pm (45 minutes)
    Family Yoga is a parent-child class for all siblings and parents. Class begins with movement-based games and a lively warm-up to prepare both the child and their adult to stretch and breathe on the yoga mat. Class is aimed at children 4-9 years old.
  • Youth Dance - Any Level

    Y STAFF

    Sun in North Gym
    12:00 pm - 1:00 pm (1 hour)
  • Tiny Waves - Any Level

    No Instructor

    Sun in Shallow Pool
    12:00 pm - 12:30 pm (30 minutes)
    A family recreation program for parents and children between the ages of 6 months and 4 years. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before each session.
  • Adult Open Exercise - Any Level

    No Instructor

    Sun in Shallow Pool
    12:30 pm - 2:30 pm (2 hours)
    For members 18 years and older who are interested in independent exercise without an instructor.
1:00 pm
  • Open Gym - Any Level

    Open Practice

    Sun in North Gym
    1:00 pm - 4:00 pm (3 hours)
2:00 pm
  • Family Swim - Any Level

    No Instructor

    Sun in Grace's Pool
    2:30 pm - 3:15 pm (45 minutes)
    For kids 6 months to 13 years with parents. Family Swim is a great way to activate your family and practice swimming skills at the same time. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before sessions
  • Family Swim - Any Level

    No Instructor

    Sun in Shallow Pool
    2:30 pm - 3:15 pm (45 minutes)
    For kids 6 months to 13 years with parents. Family Swim is a great way to activate your family and practice swimming skills at the same time. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before sessions
3:00 pm
  • Family Swim - Any Level

    No Instructor

    Sun in Grace's Pool
    3:15 pm - 4:00 pm (45 minutes)
    For kids 6 months to 13 years with parents. Family Swim is a great way to activate your family and practice swimming skills at the same time. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before sessions
  • Family Swim - Any Level

    No Instructor

    Sun in Shallow Pool
    3:20 pm - 4:05 pm (45 minutes)
    For kids 6 months to 13 years with parents. Family Swim is a great way to activate your family and practice swimming skills at the same time. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before sessions
  • Iyengar Yoga (A) - Any Level

    Scotty M

    Sun in Mind Body Center
    3:45 pm - 5:00 pm (1 hour 15 minutes)
    Named after and developed by B. K. S. Iyengar, this style of yoga emphasizes proper execution of postures through the usage of props and control of the breath. Alignment based classes (A) move at a slow pace. Focus is on proper form & precision.
4:00 pm
  • Adult Open Exercise/Lap Swim - Any Level

    No Instructor

    Sun in Grace's Pool
    4:00 pm - 6:00 pm (2 hours)
    For full service members 18+ years or older to enjoy independent exercise without an instructor. This time also will have one lane available for lap swim. 4 max, members may be asked to wait.
  • Adult Volleyball - Any Level

    Rajya G.

    Sun in North Gym
    4:00 pm - 7:30 pm (3 hours 30 minutes)
  • Open Gym - Any Level

    Open Practice

    Sun in South Gym
    4:10 pm - 7:30 pm (3 hours 20 minutes)
  • Family Swim - Any Level

    No Instructor

    Sun in Shallow Pool
    4:10 pm - 4:55 pm (45 minutes)
    For kids 6 months to 13 years with parents. Family Swim is a great way to activate your family and practice swimming skills at the same time. Tickets are required for all sessions, please arrive at the Welcome Desk at least 15 minutes before sessions
5:00 pm
  • Iyengar Yoga (A) - Any Level

    Scotty M

    Sun in Mind Body Center
    5:15 pm - 6:25 pm (1 hour 10 minutes)
    Named after and developed by B. K. S. Iyengar, this style of yoga emphasizes proper execution of postures through the usage of props and control of the breath. Alignment based classes (A) move at a slow pace. Focus is on proper form & precision.
6:00 pm
  • Adult Lap Swimming - Any Level

    No Instructor

    Sun in Grace's Pool
    6:00 pm - 7:30 pm (1 hour 30 minutes)
  • Mindful Meditation - Any Level

    SUB: Daniel

    Sun in Mind Body Center
    6:30 pm - 7:30 pm (1 hour)
    This class is an introduction to the basics of “mindfulness mediation” the art of awareness of mind and body. Participants learn various forms of mediation such as sitting, walking, breathing practices and have a bit of teaching and discussion.