October
  • Tue
    16
  • Wed
    17
  • Thu
    18
  • Fri
    19
  • Sat
    20
  • Sun
    21
  • Mon
    22
Print Schedule
10:00 am
  • Young @ Heart - Any Level

    Chris Kuzia

    Wed, Fri in 1st Floor Studio
    10:15 am - 11:15 am (1 hour)
    Seniors can enjoy using a variety of fitness equipment from exercise bands, to weights, to mini rubber balls. This class focuses on increasing balance, coordination, strength, and rage of motion for the whole body.
12:00 pm
  • Couch to 5K - Beginner

    Beth Cianchetti

    Wed in Fitness Center
    12:00 pm - 12:45 pm (45 minutes)
    Make a goal, and stick to it! This class is designed to help beginners put their best foot forward, and keep on going. Learn breathing techniques, stretches, pacing, and how to safely build endurance as you advance towards a 5K.
4:00 pm
  • Barre - Any Level

    Robin Sharp

    Wed in 1st Floor Studio
    4:30 pm - 5:15 pm (45 minutes)
    Low impact cardio and lengthening toning moves derived from the art of Ballet! Sculpt lean legs, toned arms, and a strong core in this unique form of fitness.
5:00 pm
  • Fit Over Fifty - Any Level

    Denise Woods

    Wed in 1st Floor Studio
    5:30 pm - 6:30 pm (1 hour)
    A total body toning class for adults who want to look and feel younger, and stay healthy and strong. Exercises stimulate metabolism with the goal of reducing the risk of diseases like hypertension and diabetes.
  • Family Yoga - Any Level

    Lynda Jaeger

    Wed in Community Room
    5:45 pm - 6:30 pm (45 minutes)
    FREE for Household Access Members.$5/person or $10/family drop-in (Pay at front desk) Families can spend some quality time together in this kid-friendly yoga class that focuses on flexible movement, imagination, and group and partner poses.
  • Les Mills RPM (Cycling) - Intermediate

    Tina Neely

    Wed in Cycling Studio
    5:45 pm - 6:30 pm (45 minutes)
    A cycling workout that delivers maximum results with minimum impact on your joints. Tune in to some great music as your instructor takes you on a journey of hill climbs, sprints and flat riding.
6:00 pm
  • FREE Personal Training (Maximum 5 people) - Any Level

    Devante Jenkins

    Wed in Fitness Center
    6:15 pm - 6:45 pm (30 minutes)
    Join our certified Personal Trainers who will lead you through an educational series of small group training to help you understand how to put a comprehensive workout together so you can reach your goals quickly without injury or plateau.