September
  • Tue
    22
  • Wed
    23
  • Thu
    24
  • Fri
    25
  • Sat
    26
  • Sun
    27
  • Mon
    28
Print Schedule
5:00 am
  • Cycle - Any Level

    John Zenger

    Tue, Thu in Studio A
    5:30 am - 6:15 am (45 minutes)
    Cycle brings the outdoors in with challenging and exciting rides. Combining high energy and no impact makes this a great cardio class.
8:00 am
  • Total Strength - Any Level

    Deanne Goldberg

    Tue in Studio A
    8:30 am - 9:15 am (45 minutes)
    This class focuses on total-body conditioning using weights, tubing, body bars and stability balls.
9:00 am
  • Yoga - Any Level

    Kelly Bost

    Tue in Front Parking Lot
    9:30 am - 10:30 am (1 hour)
    This class takes the basic yoga poses and puts them into working practice with a mixture of fast and slow flow series
10:00 am
  • Virtual Silver Sneakers Classic - Any Level

    Kelly Bost

    Tue in Virtual classes
    10:45 am - 11:15 am (30 minutes)
    Have Fun and move to the music through a variety of exercises designed to increase muscle strength, range of movement, and activities for daily living. AOA **Facebook virtual class**
11:00 am
  • Chair Yoga - Any Level

    Kelly Bost

    Tue in Virtual classes
    11:15 am - 11:45 am (30 minutes)
    Gentle form of yoga that is practiced sitting in a chair or standing using a chair. AOA
2:00 pm
  • Sailfish (lanes 1-5)

    Mon - Thu in Lap Pool
    2:45 pm - 8:45 pm (6 hours)
    swimmers use lanes 1-5
4:00 pm
  • Sailfish Academy

    Tue, Thu in Family Fun Pool
    4:00 pm - 9:00 pm (5 hours)
5:00 pm
  • Open Swim - Zero Depth Area

    Tue, Thu in Family Fun Pool
    5:00 pm - 9:00 pm (4 hours)
    This side is open for all. Side where the mushroom is located.
  • Zumba - Any Level

    Maria Pahang

    Tue, Thu in Virtual classes
    5:45 pm - 6:45 pm (1 hour)
    Zumba Fuses Latin dance moves into easy to follow steps, creating a fun & dynamic fitness class. So ditch the workout and join the party!
6:00 pm
  • HIIT - Any Level

    Laura Myers

    Tue in Studio A
    6:00 pm - 6:45 pm (45 minutes)
    High-Intensity Interval Training - experience the ultimate conditioning workout. Experience high-intensity exercises followed by short bouts of rest. Burn fat and keep muscle long after the workout is over, up to a 24 hour after-burn effect!