June
  • Tue
    25
  • Wed
    26
  • Thu
    27
  • Fri
    28
  • Sat
    29
  • Sun
    30
  • Mon
    1
Print Schedule
8:00 am
  • Hatha Yoga - Any Level

    Colleen Morrison

    Tue in Studio 2
    8:15 am - 9:15 am (1 hour)
    Hatha yoga is a general category which includes most yoga styles that practice yoga postures and breathing. Usually slower and more gentle, it's a great style for beginners or students who prefer a relaxed style where they hold poses longer.
9:00 am
  • Chair Yoga - Beginner

    Sara Robins

    Tue in Studio 1
    9:00 am - 10:00 am (1 hour)
    A class for anyone, but meant to be a yoga option for those who cannot comfortably go to the floor. Gentle poses are performed by either sitting in the chair or standing next to the chair for additional support and stability. Improves range of motion
  • Interval Training - Any Level

    Christin Hahn

    Tue in Studio 2
    9:30 am - 10:30 am (1 hour)
    This class is devised of timed intervals that alternate between cardiovascular and strengthening exercises and is capable of being modified to fit a variety of exercise levels.
10:00 am
  • Barre - Any Level

    Christin Hahn

    Tue in Studio 2
    10:30 am - 11:30 am (1 hour)
    Barre exercise classes are ballet-inspired and include elements of Pilates, dance, yoga and functional training. You’ll use the barre and exercise equipment such as mini-balls and small hand weights to sculpt, slim and stretch your entire body.
4:00 pm
  • Express Strength - Any Level

    Tracy Cohee

    Tue in Studio 1
    4:30 pm - 5:00 pm (30 minutes)
    Increase strength & endurance with resistance exercises that target all major muscle groups. Class may include a combination of mat-based and standing exercises. Variety of equipment may be used. Class is 30 or 45 minutes in length.
  • Express Strength - Any Level

    Tracy Cohee

    Tue in Studio 1
    4:30 pm - 5:00 pm (30 minutes)
    Increase strength & endurance with resistance exercises that target all major muscle groups. Class may include a combination of mat-based and standing exercises. Variety of equipment may be used. Class is 30 or 45 minutes in length.
5:00 pm
  • CXWORX - Intermediate

    Tracy Cohee

    Tue in Studio 1
    5:00 pm - 5:30 pm (30 minutes)
    This Les Mills program hones in on the torso and sling muscles that connect your upper body to your lower body. It's ideal for tightening your tummy and butt, as well as improving functional strength and assisting in injury prevention.
  • CXWORX - Intermediate

    Tracy Cohee

    Tue in Studio 1
    5:00 pm - 5:30 pm (30 minutes)
    This Les Mills program hones in on the torso and sling muscles that connect your upper body to your lower body. It's ideal for tightening your tummy and butt, as well as improving functional strength and assisting in injury prevention.
  • Express Cycling - Any Level

    Tracy Cohee

    Tue in Studio 1
    5:45 pm - 6:15 pm (30 minutes)
    This is a cycling class lasting for either 30 or 45 minutes (check schedule for duration). This class is appropriate for all fitness levels as intensity is controlled by the participant. Clip – in cycling shoes are optional; water bottles are a MUST!