June
  • Tue
    25
  • Wed
    26
  • Thu
    27
  • Fri
    28
  • Sat
    29
  • Sun
    30
  • Mon
    1
Print Schedule
8:00 am
  • Deep Water HIIT - Any Level

    Sandi Whitehurst

    Tue, Thu in Pool
    8:00 am - 9:00 am (1 hour)
    This cardio & strength routine blends High Intensity Interval Training (HIIT) and power strengthening using noodles & hand buoys. This challenging class includes athletic jogging, plyometrics, hard-core movements and intense intervals.
9:00 am
  • Water Aerobics - Any Level

    Barbara Wheatley

    Tue - Thu in Pool
    9:00 am - 10:00 am (1 hour)
    This aqua exercise class is designed to increase the cardiovascular capacity while including resistance exercises that will increase muscle tone and flexibility. Time may be split between shallow and deep water.
  • Fitness Yoga - Any Level

    Tracy Maccherola

    Tue in Studio II
    9:15 am - 10:15 am (1 hour)
    This strength oriented Vinyasa Flow style Yoga class emphasizes movement and breathing to achieve a more limber, stronger body with improved coordination, posture & flexibility.
10:00 am
  • Low Impact & Strength - Any Level

    Gail Benjamin

    Tue, Thu in Studio I
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
    This class combines low impact aerobics to build cardiovascular endurance and strength training to build lean muscle. Class concludes with a comprehensive stretching segment for all major muscles.
5:00 pm
  • Spin - Any Level

    Shelby Travers

    Tue in Cycling Studio
    5:30 pm - 6:15 pm (45 minutes)
    High intensity, non-impact cardiovascular workout on a stationary bike.
6:00 pm
  • Step &Tone - Any Level

    Pam Toth

    Tue in Stage
    6:00 pm - 7:00 pm (1 hour)
    Everyone from beginners to advanced steppers will enjoy this cardiovascular step workout mixed with muscle sculpting exercises that may be executed while continuing to "step". Class set up in an interval fashion so you never get bored!