October
  • Tue
    15
  • Wed
    16
  • Thu
    17
  • Fri
    18
  • Sat
    19
  • Sun
    20
  • Mon
    21
Print Schedule
8:00 am
  • Deep Water Circuit - Any Level

    Roxanne Owens

    Mon, Wed, Fri in Pool
    8:00 am - 8:45 am (45 minutes)
    This moderate intensity aerobics class consists of a shallow water warm-up and cool-down with 30 minutes of deep water jogging and other exercises. Flotation devices are used during the deep water portion.
  • Bootcamp - Any Level

    Rotating Instructor

    Mon, Wed, Fri in Group Exercise
    8:45 am - 9:45 am (1 hour)
    Fun, motivating and challenging! Use weights, pushups, jumping jacks, leg work, core exercises and plyometrics to get a full body cardio and muscular conditioning workout.
9:00 am
  • Shallow Water Circuit - Any Level

    Roxanne Owens

    Mon, Wed, Fri in Pool
    9:00 am - 9:45 am (45 minutes)
    Moderate intensity aerobics including jogging and other exercises.
10:00 am
  • Core & More - Any Level

    MaryBrad Lambertson

    Mon, Wed in Group Exercise
    10:00 am - 10:30 am (30 minutes)
    A 60-minute mat-based resistance exercise class that will target hips, thighs, abdomen and lower back.
  • Active Adult Training - Any Level

    MaryBrad Lambertson

    Mon, Wed in Group Exercise
    10:30 am - 11:00 am (30 minutes)
    This class is for active older adults who are young at heart! It is made up of intervals that alternate between light cardio exercise and strength training. Flexibility and balance work is added in at the end to make this a well-rounded workout.
11:00 am
  • Tai Chi - Any Level

    Dr Bob McBrien

    Wed in Group Exercise
    11:00 am - 11:50 am (50 minutes)
    Tai Chi involves a series of movements performed in a slow, focused manner and accompanied by deep breathing. It is a noncompetitive, self-paced system of gentle physical exercise and stretching. You stay in motion as poses flow from one to the next
12:00 pm
  • Zumba Toning - Any Level

    Chris Pagan

    Wed in Group Exercise
    12:00 pm - 1:00 pm (1 hour)
    ZUMBA® is a fusion of Latin and International music / dance themes that create a dynamic, exciting workout that is FUN and easy to do. The routines feature aerobic/fitness interval training with a combination of fast and slow rhythms to tone the body
5:00 pm
  • HIIT - Any Level

    Leah Huey

    Wed in Group Exercise
    5:45 pm - 6:45 pm (1 hour)
    This more advanced form of interval training alternates periods of short intense anaerobic exercise with less-intense recovery periods. It provides improved athletic capacity condition, improved glucose metabolism, and increased fat burn.
6:00 pm
  • Aqua Shape - Any Level

    Sarah Brinton

    Mon, Wed in Pool
    6:00 pm - 7:00 pm (1 hour)
    Class is designed to increase the cardio capacity while including resistance exercises that will increase muscle tone and flexibility.
  • AquaBLAST! (shallow) - Any Level

    Debra Sorenson

    Wed in Pool
    6:00 pm - 6:45 pm (45 minutes)
    Designed to push yourself to the next level, show your body who’s boss with a class that focuses on cardio endurance, strength training, agility and increased flexibility!