January
  • Tue
    22
  • Wed
    23
  • Thu
    24
  • Fri
    25
  • Sat
    26
  • Sun
    27
  • Mon
    28
Print Schedule
5:00 am
  • Y Cycle 45/HR - Intermediate

    Stephanie B.

    Tue in Cycling Room
    5:15 am - 6:00 am (45 minutes)
    Upgrade your cycle training and enhance your experience with Heart Rate Monitoring to achieve an understanding of your exercise performance while enjoying a high energy cardio workout.
8:00 am
  • Child Watch

    Mon - Sat in Child Watch
    8:30 am - 12:00 pm (3 hours 30 minutes)
9:00 am
  • Strength in Wellness - Any Level

    Suzanne B.

    Tue in Wellness Center
    9:15 am - 10:15 am (1 hour)
    Come join us in the Wellness Center for a routine based around the wellness equipment & free weights. You will learn proper form and strengthen your muscles at the same time.
  • Body Blast - Any Level

    Beth S.

    Tue in Aerobics Room
    9:15 am - 10:15 am (1 hour)
    A combination class that offers various movements from hi/lo impact, step, kick boxing, muscular strength and endurance to have a fun and challenging work out.
  • AquaFit Blast - Any Level

    Carissa N

    Tue in Pool
    9:15 am - 10:00 am (45 minutes)
    An advanced cardiovascular workout that is high energy but low impact. Maximize your calorie burn by concentrating on intensity, cardio moves, strength work, and by using a variety of equipment and water depths.
10:00 am
  • Homeschool Gym

    Tue in Gym 2 (Right)
    10:00 am - 12:00 pm (2 hours)
    Homeschool Gym program use only.
  • Pickleball

    Mon - Fri in Gym 1 (Left)
    10:00 am - 1:00 pm (3 hours)
    Pickleball, a racquet sport which combines elements of badminton, tennis, and table tennis, is the perfect way to get great exercise without overly taxing the body.
  • Home School Class

    Tue in Aerobics Room
    10:15 am - 12:15 pm (2 hours)
  • SilverSneakers CardioFit® - Beginner

    Amy J.

    Tue in Aerobics Room
    10:45 am - 11:15 am (30 minutes)
    Get up & go with an aerobics class that’s safe, heart-healthy and gentle on the joints. The workout includes easy-to-follow low-impact moves, upper-body strength, abs conditioning, stretching & relaxation exercises to energize your active lifestyle.
11:00 am
  • SilverSneakers Circuit® - Beginner

    Amy J.

    Tue in Aerobics Room
    11:15 am - 11:45 am (30 minutes)
    Combine fun & fitness to increase your cardiovascular & muscular endurance with a standing circuit workout. Upper-body strength work alternates with low-impact aerobics. A chair is used for standing support, stretching and relaxation exercises.
3:00 pm
  • Early Learning Center

    Mon - Fri in Gym 2 (Right)
    3:00 pm - 4:30 pm (1 hour 30 minutes)
4:00 pm
  • Open

    Mon - Thu in Child Watch
    4:00 pm - 8:00 pm (4 hours)
    This is the only time this area will be staffed.
  • Child Watch

    Mon - Thu in Child Watch
    4:00 pm - 8:00 pm (4 hours)
5:00 pm
  • HIIT - Any Level

    Susan R.

    Tue in Aerobics Room
    5:30 pm - 6:30 pm (1 hour)
    This class is a total body, aerobic and strength conditioning workout. This interval based class combines full body strength training with cardio bursts. Modifications for ALL levels
  • Y Cycle 45 - Any Level

    Matt E

    Tue in Cycling Room
    5:30 pm - 6:15 pm (45 minutes)
    Geared to improve overall endurance and cardiovascular conditioning while using indoor cycle drills and techniques. This is a 45 class.