February
  • Thu
    22
  • Fri
    23
  • Sat
    24
  • Sun
    25
  • Mon
    26
  • Tue
    27
  • Wed
    28
Print Schedule
6:00 am
  • Total Body Cardio - Any Level

    Jeanette Smith

    Tue, Thu in Studio A
    6:00 am - 7:00 am (1 hour)
    A full body workout that involves cardio to increase the heart rate and resistance training to sculpt the body.
9:00 am
  • Group Cycle - Any Level

    Sandra Norman

    Tue, Thu in Cycle Room
    9:00 am - 10:00 am (1 hour)
    A 50 minute high energy workout to get your heart pumping & mind racing. The instructor guides participants through various types of terrains using sprinting, climbing, & interval training to challenge you. Improves strength, stamina, & endurance.
10:00 am
  • Cardio Funk/Toning - Any Level

    Fonda Washington

    Tue, Thu in Studio B
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
    This is a fun aerobics class that will get you moving to the latest dance moves and music, including weights to sculpt your muscle.
11:00 am
  • Silver Sneakers - Any Level

    Lisa Denny

    Tue, Thu in Studio A
    11:00 am - 12:00 pm (1 hour)
    Active older adults low impact chair aerobics class using bands, low weights, body weight and balls. Working on range of motion, balance and strength with the aid of a chair (if needed).
5:00 pm
  • Body Pump™ - Any Level

    Sandra Norman

    Tue, Thu in Studio A
    5:00 pm - 6:00 pm (1 hour)
    A rapid fat-burning class that uses barbells for the fastest way to tone and condition muscles! After an exhaustive study, body-pump was verified by the University of Auckland as providing the fastest body fat loss of any fitness class.
  • Yoga - Any Level

    Michelle Adair

    Thu in Studio B
    5:30 pm - 6:30 pm (1 hour)
    Strengthen & tone your body while improving your muscular strength, flexibility and relaxing through proper breathing techniques.
  • CrossFit - Any Level

    Bernard Quarles

    Mon - Fri in CrossFit Box
    5:30 pm - 6:30 pm (1 hour)
    Constantly varied, functional moments, performed at high intensity to improve fitness, quality of life and well-being.
  • Group Cycle - Any Level

    Veronica Ellis

    Thu in Cycle Room
    5:30 pm - 6:30 pm (1 hour)
    A 50 minute high energy workout to get your heart pumping & mind racing. The instructor guides participants through various types of terrains using sprinting, climbing, & interval training to challenge you. Improves strength, stamina, & endurance.
6:00 pm
  • Tae Kwon Do $$ - Any Level

    Geraldine Santo Domingo

    Thu in Studio A
    6:00 pm - 7:30 pm (1 hour 30 minutes)
    Self defense techniques and forms taught in a safe and supervised environment. Graceful and powerful martial art taught by Starks Tae Kwon Do. This is a pay per month program. Ages 7 and up.
  • CrossFit - Any Level

    Bernard Quarles

    Mon - Fri in CrossFit Box
    6:30 pm - 7:30 pm (1 hour)
    Constantly varied, functional moments, performed at high intensity to improve fitness, quality of life and well-being.
  • Beginner Group Cycle - Beginner

    Lisa Denny

    Thu in Cycle Room
    6:30 pm - 7:30 pm (1 hour)
    A 30 minute high energy workout to get your heart pumping. The instructor guides riders through various types of terrain using sprints, climbs and interval training to challenge participants. Improves stamina, strength and endurance.
  • Total Body Toning - Any Level

    Ophila Mercer

    Thu in Studio B
    6:30 pm - 7:30 pm (1 hour)
    A total body workout using a variety of exercises and equipment to target all the major muscle groups.
7:00 pm
  • CrossFit - Any Level

    Bernard Quarles

    Mon - Fri in CrossFit Box
    7:30 pm - 8:30 pm (1 hour)
    Constantly varied, functional moments, performed at high intensity to improve fitness, quality of life and well-being.