May
  • Tue
    17
  • Wed
    18
  • Thu
    19
  • Fri
    20
  • Sat
    21
  • Sun
    22
  • Mon
    23
Print Schedule
8:00 am
  • Barre + Tone

    Rachel Zeal

    Tue in Studio B
    8:00 am - 8:45 am (45 minutes)
    Ballet + Tone: https://www.youtube.com/watch?v=t89uq42P0wABalletone: Sole Synthesis is the perfect starting place for the Balletone programs. The Sole Synthesis Instructor training is designed to showcase the Balletone Blueprint for Success and highlight the fitness, dance/pilates and yoga pathways available. Sole Synthesis is also a fabulous stand alone, fusion class that seamlessly blends creative movement sequences with mindful instruction for an incredible workout.The Sole Synthesis Instructor Training will focus on how to seamlessly combine various disciplines (fitness, ballet, yoga) within one class using the fundamental teaching techniques and primary concepts of Balletone. A basic overview of each of discipline's unique attributes and theory will be reviewed and discussed along with how they can relate and compliment one another. Objectives will be introduced with a theoretical approach and reinforced through practical application. Skills and drills will allow the attendees to develop an understanding of how the educational elements of Balletone can be utilized to enhance group or one-on-one instruction regardless of the population or discipline being used. This workshop is designed for group exercise, Pilates and Yoga instructors, and possibly personal trainers. Come one, come all!
9:00 am
  • Aqua Zumba

    Ben Richards

    Tue in Pool
    9:00 am - 10:00 am (1 hour)
    Bring your Zumba dance workout into the water. This high energy workout combines all you love about Zumba dance classes with the resistance of water. The results are incredible and this is one fun workout not to be missed. For all levels.
  • Advanced Judo

    Jennifer Layne

    Tue in GroupEx Room
    9:30 am - 10:30 am (1 hour)
    This class is not for beginners
10:00 am
  • Aqua Zumba

    Erica Roberts

    Tue in On-Demand
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
    Bring your Zumba dance workout into the water. This high energy workout combines all you love about Zumba dance classes with the resistance of water. The results are incredible and this is one fun workout not to be missed. For all levels.
1:00 pm
  • Yin Yoga

    Faith Bennett

    Tue in Yoga
    1:00 pm - 2:30 pm (1 hour 30 minutes)
    fsf
3:00 pm
  • Body Pump

    Andy Forbus

    Tue in GroupEx Room
    3:30 pm - 4:30 pm (1 hour)
    Body Pump is a muscular endurance workout by Les Mills that utilizes barbell equipment.CLICK HERE to see BodyPump in action