September
  • Mon
    23
  • Tue
    24
  • Wed
    25
  • Thu
    26
  • Fri
    27
  • Sat
    28
  • Sun
    29
Print Schedule
5:00 am
  • Open Gym - Adults

    Mon, Wed in Gymnasium
    5:30 am - 8:45 am (3 hours 15 minutes)
    Open Gym for Adults age 18 +
  • Aqua Walker/Jogger Exercise

    Mon - Fri in Pool
    5:30 am - 7:00 am (1 hour 30 minutes)
  • Adult Lap Swim

    Mon in Pool
    5:30 am - 10:30 pm (17 hours)
    Swim cap is required. For the safety of our members, please notify all swimmers when entering the lane. If one or two swimmers, lane may be split if both agree. If 3 or more swimmers, everyone must swim counter clockwise. Max 5 per lap lane.
6:00 am
  • Indoor Cycling - Any Level

    Alma B.

    Mon in Spin Studio
    6:00 am - 6:45 am (45 minutes)
    An intense cardio workout of simulated road bike riding to energizing music
  • Pilates Ball - Any Level

    Jennifer D

    Mon in Studio A
    6:30 am - 7:30 am (1 hour)
    Based on original Pilates techniques, this class is designed to restore muscular balance, improve posture, helps prevent injury and build strength and flexibility. Incorporating the use of the ball this workout will challenge you in a new way.
7:00 am
  • Aqua Aerobics - Any Level

    Sharri M.

    Mon - Tue in Pool
    7:00 am - 7:50 am (50 minutes)
    A low-impact aerobics class held in the shallow and deep ends of the pool. This class uses the resistance and buoyancy of the water to tone muscles while protecting joints.
8:00 am
  • Hatha Yoga - Any Level

    Ola R.

    Mon in Studio B
    8:00 am - 8:55 am (55 minutes)
    A yoga class that integrates postures, breathing exercises, relaxation and meditation to stretch, strengthen and condition. All levels are welcome.
  • Aqua Walker/Jogger Exercise

    Mon - Wed, Fri in Pool
    8:00 am - 10:00 am (2 hours)
  • BODYPump™ - Any Level

    Natarsha M.

    Mon in Studio A
    8:00 am - 8:45 am (45 minutes)
    Using light to moderate weights with high repetitions BodyPump gives you a total body workout. Instructors will coach you through the exercise techniques to great music - helping you achieve results. SIGN UP REQUIRED AT THE FRONT DESK prior to class
9:00 am
  • Gentle Yoga for all Women - Any Level

    Anna A.

    Mon in Studio B
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    Designed to teach basic yoga postures that will enhance flexibility, strength, and balance and promote relaxation for all women at all stages of life: trying to conceive, pre-natal, post-natal, menopausal
  • Toddler Time

    Mon, Wed in Gymnasium
    9:00 am - 9:45 am (45 minutes)
    Families can enjoy open space in the gymnasium with equipment setup to keep toddlers engaged.
  • Nu Method: Parent and Child - Any Level

    Tanya R.F.

    Mon in Studio A
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
10:00 am
  • AOA Cardio Conditioning - Any Level

    Akwesi A.

    Mon in Studio A
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
    This efficient and challenging form of cardio training uses a variety of exercises and workout stations.
  • Early Childhood Classes

    Mon - Tue in Gymnasium
    10:00 am - 11:45 am (1 hour 45 minutes)
    Various fee-based Early Childhood classes- please see Youth and Family class schedule for class information.
  • Baby&Toddler Yoga - Any Level

    Anna A.

    Mon in Studio B
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    This parent child yoga class is a great way to incorporate mind & body exercise right from the beginning of your child’s life. Parents practice yoga postures and breathing exercises with their children while socializing with other participants.
  • Family Swim

    Mon - Fri in Pool
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
11:00 am
  • Zumba - Any Level

    Sophia B

    Mon in Studio A
    11:00 am - 11:55 am (55 minutes)
    Zumba is a Latin and International music class that utilizes dance themes that create a dynamic, exciting, effective fitness program. Great for all levels
12:00 pm
  • Open Gym - Adults

    Mon, Wed, Fri in Gymnasium
    12:00 pm - 3:30 pm (3 hours 30 minutes)
    Open Gym for Adults age 18 +
  • Aqua Aerobics - Any Level

    Simone E

    Mon - Tue, Fri in Pool
    12:00 pm - 12:50 pm (50 minutes)
    A low-impact aerobics class held in the shallow and deep ends of the pool. This class uses the resistance and buoyancy of the water to tone muscles while protecting joints.
  • Indoor Cycling - Any Level

    Sharri M.

    Mon in Spin Studio
    12:00 pm - 12:45 pm (45 minutes)
    An intense cardio workout of simulated road bike riding to energizing music
  • BODYPump™ - Any Level

    Sophia B

    Mon in Studio A
    12:00 pm - 1:00 pm (1 hour)
    Using light to moderate weights with high repetitions BodyPump gives you a total body workout. Instructors will coach you through the exercise techniques to great music - helping you achieve results. SIGN UP REQUIRED AT THE FRONT DESK prior to class
  • Family Swim

    Mon in Pool
    12:30 pm - 1:15 pm (45 minutes)
1:00 pm
  • Vinyasa Yoga - Any Level

    Naomi J

    Mon in Studio B
    1:00 pm - 2:30 pm (1 hour 30 minutes)
    Flowing sequences of yoga pose linked together by an emphasis on breathing technique.
  • AOA Cardio Conditioning - Any Level

    Avion E.

    Mon in Studio A
    1:15 pm - 2:15 pm (1 hour)
    This efficient and challenging form of cardio training uses a variety of exercises and workout stations.
  • Family Swim

    Mon in Pool
    1:15 pm - 2:00 pm (45 minutes)
2:00 pm
  • Aqua Walker/Jogger Exercise

    Mon in Pool
    2:00 pm - 3:00 pm (1 hour)
  • AOA Strength Training - Any Level

    Avion E.

    Mon in Studio A
    2:30 pm - 3:30 pm (1 hour)
    This strength training workout is especially for older adults, or anyone who would like to include a low-intensity, low-impact workout in their fitness plans.
3:00 pm
  • Family Swim

    Mon - Wed in Pool
    3:00 pm - 3:45 pm (45 minutes)
  • Open Gym - Teens

    Mon in Gymnasium
    3:30 pm - 5:45 pm (2 hours 15 minutes)
    Open Gym for Teens ages 12 - 17
  • Youth Programming/Sports

    Mon - Fri in Gymnasium
    3:30 pm - 5:15 pm (1 hour 45 minutes)
    Various fee-based youth sports classes- please see Youth and Family class schedule for class information.
  • Family Swim

    Mon - Wed in Pool
    3:45 pm - 4:30 pm (45 minutes)
4:00 pm
  • Aqua Walker/Jogger Exercise

    Mon - Wed in Pool
    4:30 pm - 6:00 pm (1 hour 30 minutes)
5:00 pm
  • Beginner Pilates Mat - Any Level

    Natarsha M.

    Mon in Studio A
    5:00 pm - 5:55 pm (55 minutes)
  • Led Ashtanga Yoga - Any Level

    Naomi J

    Mon in Studio B
    5:00 pm - 6:20 pm (1 hour 20 minutes)
    Led Primary Series. A breath-centered practice that is grounding, strengthening and increases flexibility with regular practice.
6:00 pm
  • Family Swim

    Mon - Thu in Pool
    6:00 pm - 7:00 pm (1 hour)
  • Barre Workout - Any Level

    Natarsha M.

    Mon in Studio A
    6:00 pm - 6:55 pm (55 minutes)
    Strengthen and tone your body with this ballet-inspired workout.
  • Total Body Conditioning - Any Level

    Alma B.

    Mon in Gymnasium
    6:00 pm - 7:00 pm (1 hour)
    A full body workout designed to strengthen and tone the upper and lower body using an assortment of fitness equipment.
  • Power Yoga - Intermediate

    Elias L.

    Mon in Studio B
    6:30 pm - 8:00 pm (1 hour 30 minutes)
    An athletic-based yoga class with challenging movements. Recommended for advanced yoga practitioners.
7:00 pm
  • Core Connection - Any Level

    Alma B.

    Mon in Studio C
    7:00 pm - 7:30 pm (30 minutes)
    An effective and challenging class which incorporates Pilates, yoga and breath work. To strengthen, lengthen and connect to your core on a deeper level.
  • Indoor Cycling - Any Level

    Emily H

    Mon in Spin Studio
    7:00 pm - 8:00 pm (1 hour)
    An intense cardio workout of simulated road bike riding to energizing music
  • BODYPump™ - Any Level

    Tyrice J

    Mon in Gymnasium
    7:00 pm - 8:00 pm (1 hour)
    Using light to moderate weights with high repetitions BodyPump gives you a total body workout. Instructors will coach you through the exercise techniques to great music - helping you achieve results. SIGN UP REQUIRED AT THE FRONT DESK prior to class
  • Zumba - Any Level

    Sophia B

    Mon in Studio A
    7:00 pm - 8:00 pm (1 hour)
    Zumba is a Latin and International music class that utilizes dance themes that create a dynamic, exciting, effective fitness program. Great for all levels
8:00 pm
  • Aqua Walker/Jogger Exercise

    Mon - Wed in Pool
    8:00 pm - 10:30 pm (2 hours 30 minutes)
  • Salsa - Any Level

    Alma B.

    Mon in Studio B
    8:00 pm - 9:00 pm (1 hour)
    The movements of Salsa are a combination of Afro-Cuban dance, Son, cha-cha-cha, mambo and other dance forms.
  • Intermediate Pilates Mat - Intermediate

    Sophia B

    Mon in Studio A
    8:05 pm - 9:05 pm (1 hour)
  • Adult Soccer

    Mon, Thu in Gymnasium
    8:15 pm - 10:45 pm (2 hours 30 minutes)
    Full court soccer pick up games for 18+