March
  • Wed
    20
  • Thu
    21
  • Fri
    22
  • Sat
    23
  • Sun
    24
  • Mon
    25
  • Tue
    26
Print Schedule
8:00 am
  • AOA Strength Training - Any Level

    Johnny Lee Cooper, Jr.

    Wed in Studio A
    8:00 am - 8:50 am (50 minutes)
    This strength training workout is especially for older adults, or anyone who would like to include a low-intensity, low-impact workout in their fitness plans.
9:00 am
  • Train like an Athlete - Any Level

    Ernesto Vizcarrondo

    Wed in Studio A
    9:00 am - 9:50 am (50 minutes)
    Athletic drills create an intense workout to get your performance and conditioning to the next level.
10:00 am
  • Total Body Conditioning - Any Level

    Johnny Lee Cooper, Jr.

    Wed in Multipurpose Room
    10:00 am - 10:50 am (50 minutes)
    A full body workout designed to strengthen and tone the upper and lower body using an assortment of fitness equipment.
  • Silver Sneakers Cardio - Any Level

    Steevi Luciano

    Wed in Studio A
    10:00 am - 10:50 am (50 minutes)
    This workout includes easy to follow, low impact movement, and upper body strength, abdominal conditioning, stretching and relaxation exercises designed to energize your active lifestyle.
11:00 am
  • Silver Sneakers Circuit - Any Level

    Steevi Luciano

    Wed in Studio A
    11:00 am - 11:50 am (50 minutes)
    Combine fun with fitness to increase your cardiovascular and muscular endurance power with a standing circuit workout. Use of hand held weights, elastic tubing, and a Silver Sneakers ball, alternated with low-impact aerobic choreography.
6:00 pm
  • H.I.I.T. (High Intensity Interval Training) - Any Level

    Princess Bey

    Wed in Studio A
    6:30 pm - 7:00 pm (30 minutes)
    Supercharge your fitness with this challenging class of high intensity work alternated with active rest in a highly motivating environment where you will burn calories, build strength, increase power, and improve speed.
7:00 pm
  • Pilates Mat - Any Level

    Fleuretta Waltrous

    Wed in Studio A
    7:10 pm - 8:00 pm (50 minutes)
    Based on original Pilates techniques, this class is designed to restore muscular balance, improve posture, helps prevent injury and build strength and flexibility.
  • Spin® - Any Level

    Erica Nahkid

    Wed in Studio B (Spin)
    7:30 pm - 8:15 pm (45 minutes)
    A great cardio workout of simulated road bike riding to energizing music. The instructors will lead you on a ride designed to improve fitness of all levels.