April
  • Fri
    19
  • Sat
    20
  • Sun
    21
  • Mon
    22
  • Tue
    23
  • Wed
    24
  • Thu
    25
Print Schedule
8:00 am
  • Adult Free Swim - Coney

    Sat in Family pool
    8:00 am - 9:55 am (1 hour 55 minutes)
    Open swim time for adult members to use barbells, kick boards or just tread water.
  • Private Swim Lessons - Any Level

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    8:00 am - 9:55 am (1 hour 55 minutes)
    Private one on one instructional swim lessons
  • Badminton

    Sat - Sun in Gymnasium
    8:00 am - 10:00 am (2 hours)
    Recreational
  • Adult Lap Swim - Coney

    Sat in Lap Pool
    8:00 am - 9:25 am (1 hour 25 minutes)
    Swim cap is required. For the safety of our members, please notify all swimmers when entering the lane. If one or two swimmers, lane may be split if both agree. If 3 or more swimmers, everyone must swim counter clockwise. Max 5 per lap lane. 18+ only
9:00 am
  • Yoga - Vinyasa Flow - Any Level

    Sam .

    Sat in Murray Studio
    9:00 am - 10:50 am (1 hour 50 minutes)
    Flowing sequences of yoga poses linked together by an emphasis on breathing technique.
  • Adult Lap Swim 3 lanes - Coney

    Sat in Lap Pool
    9:30 am - 10:00 am (30 minutes)
    Swim cap is required. For the safety of our members, please notify all swimmers when entering the lane. If one or two swimmers, lane may be split if both agree. If 3 or more swimmers, everyone must swim counter clockwise. Max 5 per lap lane. 18+ only
10:00 am
  • Family Indoor Play (back half)

    Sat in Gymnasium
    10:00 am - 2:00 pm (4 hours)
    All children must be accompanied by an adult.
  • Swim Starters: A/ Water Discoveryt (6-36 months) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    10:00 am - 10:30 am (30 minutes)
  • Basketball Class (front half)

    Sat in Gymnasium
    10:00 am - 1:00 pm (3 hours)
  • Swim Starters: B/ Water Exploration (6-36 months) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    10:00 am - 10:30 am (30 minutes)
  • Adult Lap Swim - Coney

    Sat in Lap Pool
    10:05 am - 11:10 am (1 hour 5 minutes)
    Swim cap is required. For the safety of our members, please notify all swimmers when entering the lane. If one or two swimmers, lane may be split if both agree. If 3 or more swimmers, everyone must swim counter clockwise. Max 5 per lap lane. 18+ only
  • Swim Basics: 3/ Water Stamina (Ages 3-5) - Intermediate

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    10:40 am - 11:10 am (30 minutes)
    In stage 3, students learn how to swim to safety from a longer distance than in previous stages in the event of falling into a body of water. This stage also introduces rhythmic breathing and integrated arm and leg action. Ratio 1:6.
  • Swim Basics: 2/ Water Movement (Ages 3-5) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    10:40 am - 11:10 am (30 minutes)
    In stage 2, students focus on body position and control, directional change, and forward movement in the water, while also continuing to practice how to safely exit in the event of falling into a body of water. Ratio: 1:6.
  • Swim Basics: 1/ Water Acclimation (Ages 3-5) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    10:40 am - 11:10 am (30 minutes)
    Students develop comfort with underwater exploration and learn to safely exit in the event of falling into a body of water. This stage lays the foundation that allows for a student's future progress in swimming. Ratio: 1:6.
11:00 am
  • Indoor Cycling - Any Level

    Robin .

    Sat in Spin Studio
    11:00 am - 11:50 am (50 minutes)
    An intense cardio workout of simulated road bike riding to energizing music
  • Zumba - Any Level

    Tiffany .

    Sat in Murray Studio
    11:00 am - 11:50 am (50 minutes)
    Zumba is a Latin and International music class that utilizes dance themes that create a dynamic, exciting, effective fitness program. Great for all levels
  • Swim Basics: 1/ Water Acclimation (Ages 5-12) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    11:20 am - 12:05 pm (45 minutes)
  • Swim Strokes: 5/ Stroke Development (Ages 5-12) - Intermediate

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    11:20 am - 12:05 pm (45 minutes)
    Students in stage 5 work on stroke technique and learn all major competitive strokes. The emphasis on water safety continues through treading water and sidestroke. Ratio 1:8.
  • Swim Basics: 2/ Water Movement (Ages 5-12) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    11:20 am - 12:05 pm (45 minutes)
  • Swim Strokes: 4/ Stroke Introduction (Ages 5-12) - Intermediate

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    11:20 am - 12:05 pm (45 minutes)
    Students in stage 4 develop stroke technique in front crawl and back crawl and learn the breaststroke kick and butterfly kick. Water safety is reinforced through treading water and elementary backstroke.Ratio 1:8.
12:00 pm
  • Core Training - Any Level

    Robin .

    Sat in Murray Studio
    12:00 pm - 12:50 pm (50 minutes)
    This class focuses on deep abdominal and back muscles through training to improve stability and overall body strength.
  • Youth/Teen & Adult Lap Swim 2 lanes - Coney

    Sat in Lap Pool
    12:15 pm - 1:00 pm (45 minutes)
    Swim cap required. Please notify all swimmers when entering lane. If 1 or 2 swimmers, lane may be split if both agree. For 3+ swimmers, everyone must swim counter clockwise. Max 5 per lane. This lap swim is for ages 9+ who can swim laps consistently.
  • Aquatic Conditioning - Advanced

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    12:15 pm - 1:00 pm (45 minutes)
    Competitive pathway students can pursue this class following YMCA Swim Lessons. The program focuses on continuing to build endurance and stroke technique on all major competitive strokes and encourages swimming as a part of a healthy lifestyle.
  • Swim Basics: 2/ Water Movement (Ages 5-12) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    12:15 pm - 1:00 pm (45 minutes)
1:00 pm
  • Swim Strokes: 5/ Stroke Development (Ages 5-12) - Intermediate

    Swim Instructor

    Sat - Sun in Lap Pool
    1:10 pm - 1:55 pm (45 minutes)
    Students in stage 5 work on stroke technique and learn all major competitive strokes. The emphasis on water safety continues through treading water and sidestroke. Ratio 1:8.
  • Swim Basics: 2/ Water Movement (Ages 5-12) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    1:10 pm - 1:55 pm (45 minutes)
  • Swim Basics: 3/ Water Stamina (Ages 5-12) - Intermediate

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    1:10 pm - 1:55 pm (45 minutes)
    In stage 3, students learn how to swim to safety from a longer distance than in previous stages in the event of falling into a body of water. This stage also introduces rhythmic breathing and integrated arm and leg action. Ratio 1:8
  • Swim Basics: 1/ Water Acclimation (Ages 5-12) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    1:10 pm - 1:55 pm (45 minutes)
2:00 pm
  • Swim Basics: 2/ Water Movement (Ages 3-5) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    2:00 pm - 2:30 pm (30 minutes)
    In stage 2, students focus on body position and control, directional change, and forward movement in the water, while also continuing to practice how to safely exit in the event of falling into a body of water. Ratio: 1:6.
  • Teen Center (full gym)

    Sat in Gymnasium
    2:00 pm - 7:00 pm (5 hours)
  • Swim Basics: 1/ Water Acclimation (Ages 3-5) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Family pool
    2:00 pm - 2:30 pm (30 minutes)
    Students develop comfort with underwater exploration and learn to safely exit in the event of falling into a body of water. This stage lays the foundation that allows for a student's future progress in swimming. Ratio: 1:6.
  • Youth/Teen & Adult Lap Swim - Coney

    Sat in Lap Pool
    2:00 pm - 2:55 pm (55 minutes)
    Swim cap required. Please notify all swimmers when entering lane. If 1 or 2 swimmers, lane may be split if both agree. For 3+ swimmers, everyone must swim counter clockwise. Max 5 per lane. This lap swim is for ages 9+ who can swim laps consistently.
  • Family Free Swim - Coney

    Sat in Family pool
    2:40 pm - 3:30 pm (50 minutes)
    An adult YMCA member must accompany children to swim times. Not available on a guest pass. Tickets may be obtained 30 minutes prior to swim at Welcome Center. All swimmers must be present in order to receive to receive their ticket.
3:00 pm
  • Swim Strokes: 6/ Stroke Mechanics (Ages 5-12) - Advanced

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    3:00 pm - 3:45 pm (45 minutes)
    In stage 6, students refine stroke technique on all major competitive strokes, learn about competitive swimming, and discover how to incorporate swimming into a healthy lifestyle.Ratio 1:8.
  • Swim Strokes: 5/ Stroke Development (Ages 12-17) - Advanced

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    3:00 pm - 3:45 pm (45 minutes)
    Students in stage 5 work on stroke technique and learn all major competitive strokes. The emphasis on water safety continues through treading water and sidestroke. Ratio 1:8.
  • Swim Strokes: 6/ Stroke Mechanics (Ages 12-17) - Advanced

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    3:00 pm - 3:45 pm (45 minutes)
    In stage 6, students refine stroke technique on all major competitive strokes, learn about competitive swimming, and discover how to incorporate swimming into a healthy lifestyle. Ratio 1:8.
  • Family Free Swim - Coney

    Sat in Family pool
    3:35 pm - 4:30 pm (55 minutes)
    An adult YMCA member must accompany children to swim times. Not available on a guest pass. Tickets may be obtained 30 minutes prior to swim at Welcome Center. All swimmers must be present in order to receive to receive their ticket.
  • Swim Basics: 2/ Water Movement (Ages 12-17) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    3:55 pm - 4:40 pm (45 minutes)
    In stage 2, students focus on body position and control, directional change, and forward movement in the water, while also continuing to practice how to safely exit in the event of falling into a body of water. Ratio 1:8.
  • Aquatic Conditioning - Advanced

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    3:55 pm - 4:40 pm (45 minutes)
    Competitive pathway students can pursue this class following YMCA Swim Lessons. The program focuses on continuing to build endurance and stroke technique on all major competitive strokes and encourages swimming as a part of a healthy lifestyle.
  • Swim Basics: 1/Water Acclimation (Ages 12-17) - Beginner

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    3:55 pm - 4:40 pm (45 minutes)
    Students develop comfort with underwater exploration and learn to safely exit in the event of falling into a body of water. This stage lays the foundation that allows for a student's future progress in swimming. Ratio 1:8.
4:00 pm
  • Family Free Swim - Coney

    Sat in Family pool
    4:35 pm - 5:30 pm (55 minutes)
    An adult YMCA member must accompany children to swim times. Not available on a guest pass. Tickets may be obtained 30 minutes prior to swim at Welcome Center. All swimmers must be present in order to receive to receive their ticket.
  • Swim Strokes: 4/ Stroke Introduction (Ages 12-17) - Intermediate

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    4:45 pm - 5:30 pm (45 minutes)
    Students in stage 4 develop stroke technique in front crawl and back crawl and learn the breaststroke kick and butterfly kick. Water safety is reinforced through treading water and elementary backstroke.Ratio 1:8.
  • Swim Strokes: 6/ Stroke Mechanics (Ages 5-12) - Advanced

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    4:45 pm - 5:30 pm (45 minutes)
    In stage 6, students refine stroke technique on all major competitive strokes, learn about competitive swimming, and discover how to incorporate swimming into a healthy lifestyle.Ratio 1:8.
  • Swim Basics: 3/ Water Stamina (Ages 12-17) - Intermediate

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    4:45 pm - 5:30 pm (45 minutes)
    In stage 3, students learn how to swim to safety from a longer distance than in previous stages in the event of falling into a body of water. This stage also introduces rhythmic breathing and integrated arm and leg action. Ratio 1:8.
5:00 pm
  • Family Free Swim - Coney

    Sat in Family pool
    5:35 pm - 6:30 pm (55 minutes)
    An adult YMCA member must accompany children to swim times. Not available on a guest pass. Tickets may be obtained 30 minutes prior to swim at Welcome Center. All swimmers must be present in order to receive to receive their ticket.
  • Swim Basics: 3/ Water Stamina (Ages 5-12) - Intermediate

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    5:40 pm - 6:25 pm (45 minutes)
    In stage 3, students learn how to swim to safety from a longer distance than in previous stages in the event of falling into a body of water. This stage also introduces rhythmic breathing and integrated arm and leg action. Ratio 1:8
  • Swim Strokes: 4/ Stroke Introduction (Ages 5-12) - Intermediate

    Swim Instructor

    Sat in Lap Pool
    5:40 pm - 6:25 pm (45 minutes)
    Students in stage 4 develop stroke technique in front crawl and back crawl and learn the breaststroke kick and butterfly kick. Water safety is reinforced through treading water and elementary backstroke.Ratio 1:8.
6:00 pm
  • Adult Lap Swim - Coney

    Sat in Lap Pool
    6:30 pm - 7:30 pm (1 hour)
    Swim cap is required. For the safety of our members, please notify all swimmers when entering the lane. If one or two swimmers, lane may be split if both agree. If 3 or more swimmers, everyone must swim counter clockwise. Max 5 per lap lane. 18+ only
7:00 pm
  • Adult recreation (full gym)

    Sat in Gymnasium
    7:00 pm - 7:45 pm (45 minutes)
    Open gym for ages 18+