February
  • Fri
    22
  • Sat
    23
  • Sun
    24
  • Mon
    25
  • Tue
    26
  • Wed
    27
  • Thu
    28
Print Schedule
5:00 am
  • Cycling - Any Level

    Angie A

    Fri in Group Exercise Room
    5:15 am - 6:00 am (45 minutes)
    A stationary bike cardiovascular workout to music simulating an outdoor bike ride.
6:00 am
  • Tabata - Any Level

    Lyndsie E

    Fri in Multipurpose Room
    6:00 am - 7:00 am (1 hour)
    A high intensity interval training workout. Each drill consists of 20 seconds of work followed by 10 seconds of recovery.
7:00 am
  • Step - Any Level

    Joe H

    Fri in Group Exercise Room
    7:30 am - 8:25 am (55 minutes)
    A cardiovascular class consisting of choreographed moves using an elevated step.
8:00 am
  • Strength Lite - Any Level

    Teresa C

    Fri in Group Exercise Room
    8:30 am - 9:25 am (55 minutes)
    A low-impact strength class incorporating cardiovascular exercise and using a variety of fitness tools.
  • Yoga - Any Level

    Jenn J

    Fri in Multipurpose Room
    8:30 am - 9:30 am (1 hour)
    The goal of yoga is attainment of physical and mental well-being through mastery of the body, achieved through exercises, holding postures, proper breathing, and meditation.
9:00 am
  • Barre - Any Level

    Maureen W

    Fri in Multipurpose Room
    9:40 am - 10:40 am (1 hour)
    This fun and unique full-body workout fuses elements of ballet and Pilates. Using low-impact, high-intensity moves set to upbeat music, this class strengthens and conditions the legs, arms, and core muscles for improved posture and endurance.
  • 20/20/20 - Any Level

    Kim W

    Fri in Group Exercise Room
    9:40 am - 10:40 am (1 hour)
    20 minutes of HIIT, 20 minutes of Strength Training and 20 minutes of Core
10:00 am
  • Water Exercise - Any Level

    Anne M

    Fri in Pool
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
    A fun, low impact, full body, aerobic exercise class aimed to tone your muscles. All fitness abilities are welcome to join!
  • Parent-Tot - Any Level

    Kim W

    Fri in Group Exercise Room
    10:45 am - 11:15 am (30 minutes)
    Fun and interactive class designed for children ages 1-5 with parent interaction. This class encourages exercise with tools including bean bags, balls, hula hoops, etc.
11:00 am
  • Zumba® - Any Level

    Cathy C

    Mon, Fri in Group Exercise Room
    11:00 am - 12:00 pm (1 hour)
    Zumba is a fusion of Latin and International music and dance themes creating an effective cardiovascular workout. You do not need to know how to dance.
  • SilverSneakers® Circuit - Any Level

    Debbie P

    Fri in Multipurpose Room
    11:30 am - 12:15 pm (45 minutes)
    Combine fun with fitness to increase cardiovascular & muscular endurance power with a standing circuit workout. Upper-body strength work with hand-held weights, elastic tubing with handles & a ball is alternated with low-impact choreography.
12:00 pm
  • BODYFLOW® - Any Level

    Alina H

    Fri in Group Exercise Room
    12:00 pm - 1:00 pm (1 hour)
    A yoga, tai chi, and pilates inspired workout that leaves you feeling strong, calm, and centered.
  • SilverSneakers® Yoga - Any Level

    Donna G

    Mon, Fri in Multipurpose Room
    12:30 pm - 1:15 pm (45 minutes)
    Body movement through complete series of seated & standing yoga poses. Chair support is offered to perform variety of seated & standing postures designed to increase flexibility, balance & range of movement. Restorative breathing for mental clarity.