April
  • Fri
    19
  • Sat
    20
  • Sun
    21
  • Mon
    22
  • Tue
    23
  • Wed
    24
  • Thu
    25
Print Schedule
8:00 am
  • Yoga Strength - Any Level

    Mylene M

    Sat in Mind Body Studio
    8:15 am - 9:30 am (1 hour 15 minutes)
    Challenging poses designed to improve cardiovascular and muscular endurance, strength, and flexibility.
  • Kickboxing FX - Any Level

    Beth B

    Sat in Main Group Ex Room
    8:30 am - 9:25 am (55 minutes)
    This fast paced cardio class uses punching, kicking and striking movements, along with plyometric drills with progressive kickboxing techniques.
9:00 am
  • Kid Fit - Any Level

    Trish B

    Sat in Green Turf
    9:00 am - 10:00 am (1 hour)
    Kids Fit is a program combining fun and physical activity for ages 8 - 12. Kids will participate in activities and games for strength, flexibility and balance, including Yoga, Zumba, Obstacle Courses, and Kickboxing.
  • Cycle - Any Level

    Loyda C

    Sat in Cycling Studio
    9:15 am - 10:15 am (1 hour)
    An indoor "all-terrain" bike ride that challenges both your cardiovascular and muscular endurance.
  • Step FX - Any Level

    Beth B

    Sat in Main Group Ex Room
    9:30 am - 10:25 am (55 minutes)
    Step up your cardio fitness with easy to follow choreography and optional power intervals using an adjustable step.
  • Mat Pilates - Any Level

    Leslie W

    Sat in Mind Body Studio
    9:30 am - 10:30 am (1 hour)
    A balanced workout that targets strength and flexibility by challenging the core muscles. This mat class sculpts your body and increases agility.
10:00 am
  • LES MILLS BODYPUMP™ - Any Level

    Loyda C

    Sat in Main Group Ex Room
    10:30 am - 11:25 am (55 minutes)
    Using light to moderate weights with high reps, BODYPUMP® gives you a total body workout. Scientifically proven moves and techniques choreographed to great music to help you achieve results.
  • Yoga Foundations - Any Level

    Beth B

    Sat in Mind Body Studio
    10:45 am - 11:45 am (1 hour)
    This class is instructional in format teaching the basics of yoga poses.
11:00 am
  • Dance FX - Any Level

    Stephanie L

    Sat in Main Group Ex Room
    11:30 am - 12:25 pm (55 minutes)
    This high energy, dance-inspired cardio class using a variety of music genres.