June
  • Tue
    25
  • Wed
    26
  • Thu
    27
  • Fri
    28
  • Sat
    29
  • Sun
    30
  • Mon
    1
Print Schedule
5:00 am
  • Open Lap Swim

    Mon - Fri in Community Pool
    5:00 am - 8:45 pm (15 hours 45 minutes)
    All lanes available for lap swim. Circle swimming required
  • LES MILLS BODYATTACK™ - Any Level

    Nikki C

    Tue in Main Group Exercise Studio
    5:05 am - 6:00 am (55 minutes)
    This class combines athletic movements like running, lunging, jumping and strength exercises.
  • Cycle - Any Level

    Sharon B

    Tue in Spin Room
    5:30 am - 6:25 am (55 minutes)
    An indoor "all-terrain" bike ride that challenges both your cardiovascular and muscular endurance.
6:00 am
  • Storm Swim Team - multiple lanes reserved

    Mon - Fri in Community Pool
    6:30 am - 8:30 am (2 hours)
8:00 am
  • LES MILLS BODYCOMBAT™ - Any Level

    Aya C

    Tue in Main Group Exercise Studio
    8:30 am - 9:25 am (55 minutes)
    A high-energy, non-contact, martial arts-inspired workout.
  • C.I.T.-Cycle Interval Training - Any Level

    Regina S

    Tue in Spin Room
    8:30 am - 9:25 am (55 minutes)
    Experience all of the cardio benefits of indoor cycling, plus strength training advantages of using free weights in this intense interval class.
  • Limited Lap Swim (swim lessons)

    Tue, Thu in Leisure Pool
    8:30 am - 10:45 am (2 hours 15 minutes)
    3/4 lanes available
  • Summer Camp Usage

    Mon - Fri in Basketball Gym
    8:45 am - 2:15 pm (5 hours 30 minutes)
    Usage reserved for program participants.
  • Lap Swim Limited (swim lessons)

    Tue, Thu in Community Pool
    8:45 am - 10:45 am (2 hours)
    (Two lap lanes available and two reserved for swim lessons)
9:00 am
  • ZUMBA® GOLD - Any Level

    Lisa R

    Tue in Schertz Area Senior Center (SASC)
    9:00 am - 9:45 am (45 minutes)
    Active older adults who are looking for a modified Zumba class that recreates the original moves you love at a lower intensity.
  • ZUMBA® - Any Level

    Sara K

    Tue, Thu in Main Group Exercise Studio
    9:30 am - 10:25 am (55 minutes)
    This total body workout combines all elements of fitness – cardio, muscle conditioning, balance, flexibility, boosted energy and a serious dose of awesome each time you leave class.
  • Core FX - Any Level

    Regina S

    Tue, Thu in Studio Room 2
    9:30 am - 10:00 am (30 minutes)
    This class will strengthen the abs, back, and core musculature to improve your balance, posture, and flexibility.
  • TRX® HIIT - Any Level

    Iris G

    Tue in Wellness Floor
    9:30 am - 10:25 am (55 minutes)
    An effective TRX® workout incorporating the principles of high-intensity interval training (HIIT).
10:00 am
  • AQUA ZUMBA® - Any Level

    Laura H

    Tue in Community Pool
    10:35 am - 11:30 am (55 minutes)
    Splash through this energetic, dance-based class blending the Zumba philosophy with water resistance, for a pool party you won't want to miss!
  • LES MILLS BODYFLOW™ - Any Level

    Thomas L

    Tue in Main Group Exercise Studio
    10:35 am - 11:30 am (55 minutes)
    Improve your mind, body, and spirit as you bend and stretch through a series of simple yoga moves that embrace elements of Tai Chi and Pilates.
12:00 pm
  • LES MILLS BODYPUMP™ - Any Level

    Berta D

    Tue in Main Group Exercise Studio
    12:00 pm - 1:00 pm (1 hour)
    Using light to moderate weights with high reps, BODYPUMP® gives you a total body workout. Scientifically proven moves and techniques choreographed to great music to help you achieve results.
4:00 pm
  • Limited Lap Swim (swim lessons)

    Tue - Fri in Leisure Pool
    4:15 pm - 8:15 pm (4 hours)
    3/4 lanes available
  • Y Fit - Any Level

    Lindsey G

    Tue, Thu in Studio Room 2
    4:30 pm - 5:25 pm (55 minutes)
    A variety of functional movements including weightlifting and jogging/running at a high intensity. Workouts may be done through timed-intervals and designed to push limits.
  • LES MILLS BODYCOMBAT™ - Any Level

    Brooke M

    Tue in Main Group Exercise Studio
    4:30 pm - 5:25 pm (55 minutes)
    A high-energy, non-contact, martial arts-inspired workout.
5:00 pm
  • Swim Lessons: Paid Program/Open Swim

    Tue - Fri in Community Pool
    5:00 pm - 8:15 pm (3 hours 15 minutes)
    During this time, the shallow side of the pool will be reserved for swim lessons. the remaining of the pool and lap lane will be open for open swim
  • Reserved: Youth Sports

    Tue in Basketball Gym
    5:15 pm - 7:45 pm (2 hours 30 minutes)
    Paid program. Basketball gym reserved for YMCA youth sport practices and games.
  • TRX® - Any Level

    Shannon M

    Tue in Wellness Floor
    5:30 pm - 6:25 pm (55 minutes)
    A full body workout designed to improve muscular strength, endurance and toning using the TRX® Suspension training system.
  • Boot Camp - Any Level

    Sarah Green

    Tue in Main Group Exercise Studio
    5:35 pm - 6:30 pm (55 minutes)
    This class is designed to give you a full body strength and cardio workout using mostly bodyweight movements.
6:00 pm
  • Yoga Restore - Any Level

    Jarelys Castillo

    Tue, Thu in Studio Room 2
    6:00 pm - 6:45 pm (45 minutes)
    A gentle series of poses to lengthen muscles and to restore mind, body, and spirit.
  • Cycle - Any Level

    Ashley G

    Tue in Spin Room
    6:00 pm - 6:55 pm (55 minutes)
    An indoor "all-terrain" bike ride that challenges both your cardiovascular and muscular endurance.
  • AQUA ZUMBA® - Any Level

    Laura H

    Tue - Wed in Community Pool
    6:35 pm - 7:30 pm (55 minutes)
    Splash through this energetic, dance-based class blending the Zumba philosophy with water resistance, for a pool party you won't want to miss!
  • ZUMBA® - Any Level

    Stephanie L

    Tue, Thu in Main Group Exercise Studio
    6:35 pm - 7:30 pm (55 minutes)
    This total body workout combines all elements of fitness – cardio, muscle conditioning, balance, flexibility, boosted energy and a serious dose of awesome each time you leave class.
7:00 pm
  • LES MILLS BODYFLOW™ - Any Level

    Christine W

    Tue in Studio Room 2
    7:00 pm - 7:55 pm (55 minutes)
    Improve your mind, body, and spirit as you bend and stretch through a series of simple yoga moves that embrace elements of Tai Chi and Pilates.
  • Storm Swim Team - multiple lanes reserved

    Tue in Community Pool
    7:30 pm - 8:30 pm (1 hour)