August
  • Thu
    22
  • Fri
    23
  • Sat
    24
  • Sun
    25
  • Mon
    26
  • Tue
    27
  • Wed
    28
Print Schedule
6:00 am
  • Cycle - Any Level

    Jennifer H

    Thu in Cycle Studio
    6:00 am - 6:55 am (55 minutes)
    An indoor "all-terrain" bike ride that challenges both your cardiovascular and muscular endurance.
  • Step FX - Any Level

    Alicia D

    Tue, Thu in Studio 1
    6:00 am - 6:55 am (55 minutes)
    Step up your cardio fitness with easy to follow choreography and optional power intervals using an adjustable step.
8:00 am
  • LES MILLS BODYFLOW™ - Any Level

    Stephen G

    Thu in Studio 1
    8:00 am - 8:55 am (55 minutes)
    Improve your mind, body, and spirit as you bend and stretch through a series of simple yoga moves that embrace elements of Tai Chi and Pilates.
9:00 am
  • Mat Pilates - Any Level

    Hannah S.

    Thu in Studio 2
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    A balanced workout that targets strength and flexibility by challenging the core muscles. This mat class sculpts your body and increases agility.
  • ZUMBA® - Any Level

    Dawn C.

    Thu in Studio 1
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    This total body workout combines all elements of fitness – cardio, muscle conditioning, balance, flexibility, boosted energy and a serious dose of awesome each time you leave class.
10:00 am
  • POUND® - Any Level

    Mayra Garza

    Thu in Studio 1
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    This is the world's first cardio jam session inspired by the infectious, energizing and sweat-dripping fun of playing the drums.
  • Yoga Foundations - Any Level

    Marti E.

    Thu in Studio 2
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    This class is instructional in format teaching the basics of yoga poses.
12:00 pm
  • LES MILLS SPRINT™ - Any Level

    Stephen G

    Tue, Thu in Cycle Studio
    12:00 pm - 12:30 pm (30 minutes)
    A 30-minute High-Intensity Interval Training (HIIT) workout on an indoor bike to achieve fast results.
  • Yoga Restore - Any Level

    Maria M

    Thu in Studio 2
    12:00 pm - 12:55 pm (55 minutes)
    A gentle series of poses to lengthen muscles and to restore mind, body, and spirit.
  • Step FX - Any Level

    Sandy L

    Thu in Studio 1
    12:00 pm - 12:55 pm (55 minutes)
    Step up your cardio fitness with easy to follow choreography and optional power intervals using an adjustable step.
5:00 pm
  • LES MILLS BODYPUMP™ - Any Level

    Billy G

    Thu in Studio 1
    5:30 pm - 6:25 pm (55 minutes)
    Using light to moderate weights with high reps, BODYPUMP® gives you a total body workout. Scientifically proven moves and techniques choreographed to great music to help you achieve results.
  • LES MILLS SPRINT™ - Any Level

    Donna P.

    Thu in Cycle Studio
    5:45 pm - 6:15 pm (30 minutes)
    A 30-minute High-Intensity Interval Training (HIIT) workout on an indoor bike to achieve fast results.
6:00 pm
  • Yoga Foundations - Any Level

    Lisa M

    Thu in Studio 2
    6:00 pm - 6:55 pm (55 minutes)
    This class is instructional in format teaching the basics of yoga poses.
  • ZUMBA® - Any Level

    Mo G

    Thu in Studio 1
    6:30 pm - 7:25 pm (55 minutes)
    This total body workout combines all elements of fitness – cardio, muscle conditioning, balance, flexibility, boosted energy and a serious dose of awesome each time you leave class.