February
  • Fri
    22
  • Sat
    23
  • Sun
    24
  • Mon
    25
  • Tue
    26
  • Wed
    27
  • Thu
    28
Print Schedule
5:00 am
  • Boot Camp - Any Level

    James I

    Mon, Wed, Fri in Gym
    5:30 am - 6:25 am (55 minutes)
    Boot Camp is designed to build strength and fitness through a variety of intense group intervals.
6:00 am
  • Open Court

    Fri in Gym
    6:30 am - 9:00 am (2 hours 30 minutes)
7:00 am
  • Open Swim

    Mon - Fri in Pool
    7:00 am - 9:00 am (2 hours)
    Open Swim
8:00 am
  • ZUMBA™GOLD - Any Level

    Marian E

    Mon, Fri in Main Studio
    8:00 am - 8:55 am (55 minutes)
    A perfect blend of Latin dance aerobics designed for the active older participant, as well as those just getting started.
9:00 am
  • Water Aerobics - Any Level

    Cynthia C

    Mon, Wed, Fri in Pool
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    This self-paced class is suitable for all levels. The resistance of the water gives an excellent workout combining strength, flexibility, and aerobic power.
  • Senior Fit - Any Level

    Donna G

    Mon, Wed, Fri in Gym
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    A silver edition boot camp style class that will focus on strength, balance, flexibility, and walking.
  • Boot Camp - Any Level

    Shannon M

    Fri in Main Studio
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    Boot Camp is designed to build strength and fitness through a variety of intense group intervals.
10:00 am
  • SilverSneakers® CLASSIC - Any Level

    Donna G

    Mon, Wed, Fri in Gym
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    This class will have you moving to the music through a variety of exercises designed to increase: strength, range of movement, and activity for daily living skills. Chairs are offered in all these classes for seated and/or standing support.
  • Open Swim

    Mon - Fri in Pool
    10:00 am - 11:00 am (1 hour)
    Open Swim
  • Open Court

    Fri in Gym
    10:05 am - 1:00 pm (2 hours 55 minutes)
  • Cycling - Any Level

    Rose L

    Fri in Studio 2
    10:15 am - 11:10 am (55 minutes)
    This group indoor cycling format offers a fun and motivating workout for those familiar with cardiovascular exercise. It stimulates an ‘all terrain’ bike ride that will challenge both your cardiovascular and muscular endurance.
11:00 am
  • Tai Chi - Any Level

    Mayra G

    Fri in Main Studio
    11:20 am - 11:50 am (30 minutes)
    Ancient form of martial arts, using slow, deliberate movements to improve balance, agility, strength and coordination. Class ends with a Meditation period.
12:00 pm
  • ZUMBA™ - Any Level

    Mayra G

    Fri in Main Studio
    12:00 pm - 12:55 pm (55 minutes)
    We take the "work" out of workout, by mixing low-intensity and high-intensity moves for an interval-style, calorie-burning dance fitness party.
5:00 pm
  • Open Court

    Fri in Gym
    5:00 pm - 8:00 pm (3 hours)