January
  • Tue
    22
  • Wed
    23
  • Thu
    24
  • Fri
    25
  • Sat
    26
  • Sun
    27
  • Mon
    28
Print Schedule
8:00 am
  • Senior Fitness - Any Level

    Liz A

    Tue in Studio 1
    8:00 am - 8:55 am (55 minutes)
    A non-impact standing class with alternating intervals designed to increase cardiovascular and muscular endurance.
9:00 am
  • Line Dancing - Any Level

    Alessandra S

    Tue in Studio 1
    9:00 am - 9:55 am (55 minutes)
    Line Dancing is a fun way to dance socially without a dance partner. The class will cover a variety of line dances from hip hop to country. This is a great class for all levels of fitness.
10:00 am
  • Y Fit - Any Level

    Martha M

    Tue in Studio 1
    10:00 am - 10:55 am (55 minutes)
    YFit is constantly varied functional movements performed at high intensity. Consisting of gymnastics, weightlifting, and running. All workouts are timed or scored to push your limits and exceed your goals for the next class.
5:00 pm
  • LES MILLS™ GRIT STRENGTH - Any Level

    Celeste M

    Tue, Thu in Studio 1
    5:30 pm - 6:00 pm (30 minutes)
    LES MILLS GRIT™ Strength is a 30-minute high-intensity interval training (HIIT) workout, designed to improve strength and build lean muscle. This workout uses barbell, weight plate and body weight exercises to blast all major muscle groups.
6:00 pm
  • Boot Camp - Any Level

    Celeste M

    Tue in Airnasium
    6:00 pm - 6:55 pm (55 minutes)
    Boot Camp is designed to build strength and fitness through a variety of intense group intervals.
  • ZUMBA™ - Any Level

    Sandra R

    Tue in Studio 1
    6:00 pm - 6:55 pm (55 minutes)
    We take the "work" out of workout, by mixing low-intensity and high-intensity moves for an interval-style, calorie-burning dance fitness party.
7:00 pm
  • SpinPower - Any Level

    Mandi J

    Tue in Studio 1
    7:00 pm - 7:55 pm (55 minutes)
    Power is the amount of work or energy you expend in a given time frame, measured as watts. Power tells: How hard they worked, What they done, If they improved and What to do next. Power is the most objective measure of exercise intensity.
8:00 pm
  • Yoga - Any Level

    Maria M

    Tue in Studio 1
    8:00 pm - 8:55 pm (55 minutes)
    Yoga explores gentle movements to increase flexibility, strength and well being. Members are led through stretches, yoga poses, and breathing practices, then guided into deep relaxation.